ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η ΑΒ Βασιλόπουλος διαψεύδει ρητά και κατηγορηματικά με ανακοίνωση της δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για διενέργεια εκτεταμένου εσωτερικού ελέγχου σε όλες τις λειτουργίες της από την μητρική εταιρεία Ahold Delhaize.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΒ Βασιλόπουλος:
Σε συνέχεια πρόσφατων δημοσιευμάτων που κάνουν αναφορά σε διενέργεια εκτεταμένου εσωτερικού ελέγχου στην ΑΒ Βασιλόπουλος σε όλες τις λειτουργίες της από την μητρική εταιρεία Ahold Delhaize, η ΑΒ Βασιλόπουλος διαψεύδει ρητά και κατηγορηματικά τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα και τις πληροφορίες που αναφέρουν.
Με δεδομένο ότι τέτοιου είδους ανυπόστατες αναφορές δημιουργούν εντυπώσεις και πλήττουν τη φήμη της εταιρείας, η ΑΒ Βασιλόπουλος επιφυλάσσεται επί παντός νόμιμου δικαιώματός της.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Αίτημα της κυβέρνησης των ΗΠΑ στο Ανώτατο Δικαστήριο για «πάγωμα» 4 δισ. δολαρίων σε ξένη βοήθεια
- ΗΠΑ: Ξεκίνησε η δίκη του Ράιαν Ράουθ που κατηγορείται για απόπειρα δολοφονίας του Τραμπ
- ΗΠΑ: Απεβίωσε ο Ντέιβιντ Μπάλτιμορ – Βιολόγος βραβευμένος με το Νόμπελ Ιατρικής για τη μελέτη των ρετροϊών
- Ο Πειραιάς αναβίωσε την Ολυμπιακή Ιστορία με το PIRAEUS OPEN WATER 1896
