ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σε συνέχεια της από 25.05.2023 δημοσιοποίησης υποβολής υποχρεωτικής δημόσιας πρότασης από την STRIX HOLDINGS L.P. προς τους μετόχους της «ATTICA ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ» (η «Εταιρεία») για την απόκτηση του συνόλου των κοινών, ονομαστικών, μετά ψήφου, μετοχών τους, η STRIX HOLDINGS L.P. (ο «Προτείνων»), γνωστοποιεί, ότι απέκτησε στις 11.08.2023 μέσω του Χρηματιστηρίου Αθηνών 19.725 μετοχές της Εταιρείας, με τιμή απόκτησης €2,64 ανά μετοχή, η οποία ισούται με την τιμή της Δημόσιας Πρότασης.
Οι μετοχές αυτές αντιπροσωπεύουν ποσοστό περίπου 0,01% των δικαιωμάτων ψήφου της Εταιρείας.
Κατόπιν αυτών, ο Προτείνων κατέχει πλέον 204.243.794 δικαιώματα ψήφου που αντιστοιχούν σε ποσοστό περίπου 94,64% επί του συνόλου των δικαιωμάτων ψήφου της Εταιρείας.
Διαβάστε επίσης
Prodea: Από Δευτέρα σε ισχύ τα όρια ημερήσιας διακύμανσης τιμών
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- NATO: Ο Γερμανός στρατηγός Κάρστεν Μπρόιερ εκλέχθηκε ως ο επόμενος αρχηγός της στρατιωτικής επιτροπής
- Σικάγο: Εκατοντάδες πτήσεις ακυρώθηκαν λόγω των ισχυρών καταιγίδων – Προειδοποιήσεις για πλημμύρες
- Volkswagen: Επίσημος συνεργάτης αυτοκίνησης του Ολυμπιακού
- Ολοκληρώθηκε το διεθνές συμπόσιο για την υιοθέτηση Σύμβαση Ναυτικής Εργασίας
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.