• Business

    Mega Channel: Η λεφτά η πτώχευση;


    Σήμερα ίσως είναι η πιο δύσκολη ημέρα για την εταιρία Τηλέτυπος καθώς δεν αποκλείεται στην περίπτωση που δεν ενισχυθεί το ταμείο της εταιρίας να υπάρξουν δυσάρεστες εξελίξεις.

    Mega- μέτοχοι 1:

    Κρίσιμη είναι η σημερινή ημέρα για το Mega Channel καθώς οι πιστώτριες τράπεζες αν και έχουν καταγγείλει τα δάνεια του καναλιού θα αναμένουν τις τελικές αποφάσεις των μετόχων της εταιρίας. Επί της ουσίας τις επόμενες ώρες στην περίπτωση που οι βασικοί μέτοχοι δεν βάλουν έστω ένα μικρό ποσό για νά μπορεί να κινηθεί οικονομικά η επιχείρηση τότε δεν αποκλείεται να οδηγηθεί σε πτώχευση .

    Mega- μέτοχοι 2:

    Ήδη η διοίκηση της εταιρίας έχει αθετήσει την δέσμευση να καταβληθούν οι οφειλόμενες αποδοχές προς τους δημοσιογράφους του β’ 15νθημέρου Μαρτίου 2016. Επιπρόσθετα δεν είναι λίγοι εκείνοι που δηλώνουν ότι δεν θα προσέλθουν για εργασία από την στιγμή που η εργοδοσία δεν τους πληρώνει αλλά ούτε και τους ενημερώνει για το σχεδιασμό απο εδώ και πέρα.

    Mega- μέτοχοι 3:

    Πολλοί μάλιστα “στοιχηματίζουν” ότι ψυχαγωγικές εκπομπές όπως το “Καλημερούδια” δεν θα μπορέσουν να βγουν στον αέρα, καθώς μεγάλος αριθμός συνεργατών διαμηνύει ότι δεν θα είναι την Δευτέρα στο πόστο του.

     

    Διαβάστε ακόμα: 

    http://www.mononews.gr/dimosiografi-tou-skai-na-stamatisi-i-apergia-tora/40429

     

    Διαβάστε ακόμα:

    http://www.mononews.gr/ta-gerakia-tis-maltas-pou-krivonte-i-servers-ton-ellinikon-eterion-tou-diadiktiakou-stichimatos/40386

     

    Δείτε ακόμα: 

    http://www.mononews.gr/article-giati-parees-koritsion-kanoun-kalo-stin-igia/21923



    ΣΧΟΛΙΑ