• Business

    Αποκάλυψη: Να το βιογραφικό της Όλγας Χαρίτου που πήγε στο Υπερταμείο. Έγραφε στο Μπλόκο


    ** Είχα ακούσει τη λέξη «κοκομπλόκο» αλλά δεν ήξερα τι ακριβώς σημαίνει. Μαθαίνω λοιπόν ότι αναφέρεται σε πρόσωπο που παρεμποδίζει την ερωτική επαφή ανάμεσα σε άλλα πρόσωπα. Δηλαδή μια γυναίκα που συνιστά στη φίλη της να μην κοιμηθεί με έναν άντρα, είναι μια γυναίκα κοκομπλόκο. Εγώ δεν είχα τέτοιες στη ζωή μου, τουναντίον είχα πάντα γυναίκες που προέτρεπαν τις φίλες τους να με δοκιμάσουν. Με χρησιμοποιούσαν δηλαδή, με γλένταγαν κανονικά, όπως λέγαμε στην εποχή μου.

    *Αν κυκλοφορούσε περιοδικό με τίτλο «Κοκομπλόκο», θα γινόμουν συνδρομητής. Είναι πολύ σέξι σαν ιδέα, αυτή η απαγόρευση, η παρεμπόδιση. Με ανάβει και μόνο που το ακούω. Δεν ισχύει το ίδιο στο άκουσμα του τίτλου «Μπλόκο». Μαραίνεται η φύση μου και μόνο στο άκουσμα. Σκέφτομαι γυναίκες να σταματούν τη ροή των αυτοκινήτων στους εθνικούς δρόμους, σκέφτομαι πλατείες γεμάτες εξαγριωμένες μικροαστές, σκέφτομαι ντουντούκες πασαλειμμένες με κραγιόν. Δεν θα αγόραζα ποτέ το «Μπλόκο». Ναι, είναι υπαρκτό, υπήρξε περιοδικό με τέτοιο τίτλο και τέτοιο περιεχόμενο. Μαντέψτε που ήταν τα γραφεία του. Φυσικά στην Κουμουνδούρου. Μαντέψτε ποιες έγραφαν. Φυσικά οι φίλες του πρωθυπουργού.

    *Θα μπορούσε άραγε να είναι στοιχείο βιογραφικού η συμμετοχή στο «Μπλόκο»; Για τους Συριζαίους είναι. Από τις σελίδες του παγκοσμίου αγνώστου φήμης εντύπου κάποια κυρία μεταπήδησε στο Μαξίμου, ως άμισθος σύμβουλος. Η κυρία Όλγα Χαρίτου, σύζυγος του βουλευτού Σύριζα Χριστόφορου Παπαδόπουλου, παρείχε τις υπηρεσίες της δωρεάν στο κράτος. Δηλαδή ξυπνούσε το πρωί κι αντί να πάει να δουλέψει για τον βιοπορισμό της, πήγαινε και περνούσε ώρες και ώρες, έτσι, τσάμπα. Η κυβέρνηση της Αριστεράς θέσπισε θέσεις δωρεάν υπαλλήλων επειδή έχει αυτήν την άποψη: δεν χρειάζεται να πληρώνεσαι αν δουλεύεις. Μπορεί να σε ταίζει ο άντρας σου, μπορεί να έχεις εισοδήματα, μπορεί να έχεις άλλες πηγές ταυτόχρονα. Αυτό τελευταίο είναι και ύπουλο, αν με καταλαβαίνετε…

    *Η κυρία Χαρίτου είναι πολύ καλή οικοδέσποινα. Νομίζω ότι το κατσικάκι το κάνει στη γάστρα αλλά δεν το έχω διασταυρώσει. Θα πρέπει να γνωρίσω την Περιστέρα και να την ρωτήσω. Η οικογένεια Τσίπρα συνηθίζει τις επισκέψεις στην κατοικία της Όλγας Χαρίτου στην Αίγινα. Οπότε βάλτε τα όλα στη σειρά, «Μπλόκο», Μαξίμου, Αίγινα και έχετε ένα στέλεχος με όλα τα προσόντα για να κυβερνήσει.

    *Η Όλγα Χαρίτου προτάθηκε από την κυβέρνηση και έγινε όπως λέγεται αποδεκτό για να αναλάβει μία από τις τρεις επιτελικές θέσεις στο Υπερταμείο Αποκρατικοποιήσεων. Έργο της η εκποίηση της δημόσιας περιουσίας, της ΔΕΗ, των νερών, των ακινήτων. Δεν καταλαβαίνω πού είναι το πρόβλημα. Αυτή η γυναίκα έχει διαχειριστεί την υπερκουζίνα της κυβέρνησης, έχει φιλοξενήσει φλαμπουροτσιπραίους. Δεν είναι αυτό αρκετό;Τι άλλο θέλετε πια; Τα Χάρβαρντ και τα άλλα πτυχία που έχουν τα Αμερικανάκια;



    ΣΧΟΛΙΑ