ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σε ισχύ είναι από τις 5:30 το απόγευμα απαγορευτικό απόπλου από τα λιμάνια του Πειραιά της Ραφήνας και του Λαυρίου λόγω ισχυρών ανέμων που πνέουν σε πολλές θαλάσσιες περιοχές στο Αιγαίο και φθάνουν κατά τόπους τα 9 μποφόρ.
Κλειστή παραμένει η γραμμή Αγ. Μαρίνα-Νέα Στύρα.
Οι επιβάτες που πρόκειται σήμερα να ταξοδέψουν καλό είναι πριν την αναχωρησή τους να επικοινωνούν με τα κατα τόπους λιμεναρχεία και τουριστικά πρακτορεία για τυχόν αλλαγές οι ακυρώσεις δρομολογίων.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Μινωικές Γραμμές: Προγραμματισμός έκτακτων δρομολογίων
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Καιρός: Τσουχτερό κρύο και ισχυροί άνεμοι-Πού θα χιονίσει
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ιράν: Πανηγυρισμοί στην Τεχεράνη από την εκεχειρία με τις ΗΠΑ – «Νικήσαμε», φωνάζουν στους δρόμους (βιντεο)
- Πάρτι στα ομόλογα μετά την εκεχειρία και την πτώση του πετρελαίου – Με το βλέμμα στην Fed
- Τι προβλέπει το ειρηνευτικό σχέδιο που θα συζητηθεί στις 10 Απριλίου – Οι κυρώσεις, τα πυρηνικά και το Ορμούζ
- Νετανιάχου: Η συμφωνία για κατάπαυση πυρός δεν συμπεριλαμβάνει τον Λίβανο
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.