• Business

    Αγγελόπουλοι: Αποστομωτική απάντηση Εισαγγελέων στην ψευδέστατη μήνυση του περιβάλλοντος του πατέρα μας

    • NewsRoom
    Γιώργος και Παναγιώτης Αγγελόπουλος

    Γιώργος και Παναγιώτης Αγγελόπουλος


    «Αποστομωτική απάντηση» στην «ψευδέστατη μήνυση» του περιβάλλοντος του πατέρα τους χαρακτηρίζουν οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος την  απόφαση των Εισαγγελέων να την απορρίψουν έως αβάσιμη.

    Υπενθυμίζεται πως το mononews.gr είχε αποκαλύψει με αποκλειστικό του ρεπορτάζ της Ρεγγίνας Σπυράτου πως η πρωτόδικη μήνυση του Κωνσταντίνου Αγγελόπουλου στους γιους του για υπεξαίρεση μετοχών είχε τεθεί στο αρχείο από την Εισαγγελία Πρωτοδικών, ενώ είχε αποκαλύψει και την  απόφαση του Εφετείου για την οριστική αρχειοθέτηση της μήνυσης του Κωνσταντίνου Αγγελόπουλου στους γιους του για υπεξαίρεση μετοχών

    Αναλυτικά η ανακοίνωση των Παναγιώτη και Γιώργου Αγγελόπουλου:

    Αποστομωτική υπήρξε η απάντηση δύο Εισαγγελέων σε µια ψευδέστατη μήνυση που το περιβάλλον του πατέρα µας, περιφρονώντας απολύτως την αλήθεια, υπέβαλε σε βάρος µας µε την οποία µας κατεμήνυε για βαρύτατα κακουργήματα και συγκεκριμένα ότι δήθεν διαπράξαμε απάτη και υπεξαίρεση εις βάρος του.

    Την απολύτως αιτιολογημένη κρίση της Εισαγγελέως Πρωτοδικών ότι η μήνυση είναι απολύτως αβάσιμη — την οποία μάλιστα κανένα αποδεικτικό στοιχείο δε στήριζε και δεν υπήρξε ούτε ένας μάρτυρας να υποστηρίξει τη δήθεν αλήθειά της — επιχείρησαν να ανατρέψουν µε προσφυγή στην Εισαγγελέα Εφετών.

    Η κρίση της τελευταίας υπήρξε κόλαφος κατά της εις βάρος µας κατασκευασμένης ψευδομηνύσεως. Με λεπτομερή ανάλυση και αξιολόγηση όλων των δεδομένων, σε βαθμό εξονυχιστικό κυριολεκτικώς, που καταλαμβάνει σε έκταση τριάντα εννέα (39) πλήρεις σελίδες αιτιολογίας, κατέληξε σε διαπιστώσεις που αποδομούν απολύτως την εναντίον µας ενέργεια και βεβαιώνουν την αλήθεια: ότι δηλαδή δεν προέκυψε ούτε η ελάχιστη ένδειξη πως εμείς διαπράξαμε τα κακουργήματα που επιδίωξαν να µας καταλογιστούν. Ότι συµπαρασταθήκαμε µε ειλικρινές ενδιαφέρον και παραδειγματική αφοσίωση στον πατέρα µας και κυρίως ότι η εναντίον µας ενέργεια οφείλεται σε ιδιοτελή κίνητρα της δεύτερης συζύγου του πατέρα µας, όπως είχαμε δικαιολογημένα υποστηρίξει.

    Την κακοποίηση της αλήθειας απέκλεισε η διπλή δικαστική κρίση”



    ΣΧΟΛΙΑ