• Business

    Αγγελική Χονδροματίδου – Έλενα Κουντουρά: Μαζί στα γραφεία…μαζί και στα ταξίδια!


    Μαζί στη ζωή, μαζί και στα ταξίδια…φίλες για πάντα!

    Αυτό ακολουθεί η αναπληρώτρια υπουργός Τουρισμού κα. Ελενα Κουντουρά και η αντιπρόεδρος του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού και διευθύντρια του πολιτικού γραφείου της υπουργού κα. Αγγελική Χονδροματίδου.

    Λίγους μήνες αφότου ανέλαβε την εξουσία ο Αλέξης Τσίπρας, τον Απρίλιο του 2015, παραιτήθηκε σύσσωμο το διοικητικό συμβούλιο του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού, συμπεριλαμβανομένου και του προέδρου βεβαίως, και διορίσθηκε το νέο.

    Πρόεδρος τοποθετήθηκε η κα Ελισσάβετ Χατζηνικολάου, εκ των αξιολογοτάτων στελεχών που έχει να παρουσιάσει ο ΕΟΤ, επι σειρά ετών διευθύντρια Ανάπτυξης, νομικός και γνώστρια του αντικειμένου περισσότερο και απο την υπουργό…!

    aggelikn xondromatidou

    Αντιπρόεδρος διορίσθηκε με απόφαση του υπουργού Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού η κα Αγγελική Χονδροματίδου, ως “εμπειρογνώμονας σε θέματα μάρκετινγ και επικοινωνίας”. Ακολούθως τον περασμένο Σεπτέμβριο του 2015 η νύν αντιπρόεδρος του ΕΟΤ κα. Αγγελική Χονδροματίδου, διορίσθηκε διευθύντρια στο πολιτικό γραφείο της υπουργού με προσόντα δετευροβάθμιας εκπαίδευσης αλλά με μισθό πανεπιστημιακής εκπαίδευσης!

    Ούτε λίγο, ούτε πολύ, η κα. Χονδροματίδου έχει διορισθεί σε δυο θέσεις, με ένα απλό και μόνο προσόν: Είναι φίλη της αναπληρώτριας υπουργού Τουρισμού!

    Οι παροικούντες στην Ιερουσαλήμ, δηλαδή όσοι έχουν παρακολουθήσει την πορεία της ηγεσίας του πολύπαθου αυτού Οργανισμού, τα τελευταία 20 και πλέον χρόνια, θα έχουν διαπιστώσει ότι όλοι, μηδενός εξαιρουμένου, τον “χρησιμοποιούν” ως μέσω εξυπηρέτησης προσωπικών…υποθέσεων!

    Και έτσι συνεχίζει να είναι ο ΕΟΤ για την εκάστοτε πολιτική ηγεσία.

    Η κα. Κουντουρά, εκτός απο την πρόσληψη της κας Χονδροματίδου στην θέση της αντιπροέδρου του Οργανισμού (θέση ουσιαστικά ανενεργή και χωρίς αρμοδιότητες αφού: α) υπάρχει η θέση του Προέδρου η οποία εκ του οργανογράμματος του Οργανισμού δεν είναι επιφορτισμένη με σημαντικές αρμοδιότητες και β) υπάρχει η ενεργή και γεμάτη ευθύνη θέση του Γενικού Γραμματέα), της ενέκρινε, όπως είχε αποκαλύψει η ιστοσελίδα briefingnews.gr, μετακίνηση για να τη συνοδέψει στη Νέα Υόρκη, στις αρχές του Δεκεμβρίου προκειμένου να παραστούν, αμφότερες οι κυρίες, στο “17o Annual invest in Greece. Capital Link New York forum”.

    kountoura xondromatidou 2

    Εξοδα μετακίνησης της υπουργου 3.081,60 ευρώ.

    Εξοδα μετακίνησης της αντιπροέδρου 2.865,00 ευρώ.

    Ολα τα έξοδα βέβαια περιλαμβάνονται σε έγγραφο προς τον Γενικό Γραμματέα του ΕΟΤ, προκειμένου και να εγκριθούν. Ευλόγως βέβαια τίθεται το ερώτημα; Γιατί χρειάζοταν και οι δυο κυρίες να μεταβούν στην Αμερικανική μεγαλούπολη για ένα απλό συνέδριο, τα έξοδα του οποίου επιβάρυναν τον ελληνικό λαό;

    Αυτό είναι και θα παραμείνει ένα αλυτο μυστήριο για τον Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού. Ελπίζουμε κάποια στιγμή να βρεθεί κάποια Κυβέρνηση η οποία να αναγνωρίσει την πραγματική δουλειά που οφείλει να κάνει ο ΕΟΤ για τον ελληνικό τουρισμό και όχι να δουλεύει μόνο ως επικοινωνιακός “χορηγός” των μελών της κάθε Κυβέρνησης.

    Διαβάστε τις αποφάσεις της κας Κουντουρά για το ταξίδι τη Νέα Υόρκη

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

    http://www.mononews.gr/angeliki-chondromatidou-pios-epoptevi-pionston-eot/48023

     



    ΣΧΟΛΙΑ