• Business

    Ανεβάζει ρυθμούς η European Superleague – Προχωρά σε πρόσληψη CEO

    • NewsRoom


    Νέα προσπάθεια ξεκινά για την European Superleague. Η A22 Sports Management προχώρησε στην πρόσληψη ενός Διευθύνοντος Συμβούλου για να μπορέσει να διαχειριστεί την ευρωπαϊκή σουπερλίγκα.

    Τον ρόλο του CEO αναλαμβάνει ο Μπερντ Ράιχαρτ. Το σχέδιο, του οποίου ηγούνται η Γιουβέντους, η Μπαρτσελόνα και η Ρεάλ Μαδρίτης, σχεδόν εγκαταλείφθηκε πριν από περισσότερο από έναν χρόνο, καθώς συνάντησε τη γενική απόρριψη.

    Τα προβλήματα και ο Ράιχαρτ

    Ο Ράιχαρτ ήταν μέχρι πρότινος διευθύνων σύμβουλος της RTL Deutschland, μιας από τις κορυφαίες εταιρείες πολυμέσων στην Ευρώπη. «Οι ευρωπαϊκοί σύλλογοι ποδοσφαίρου αντιμετωπίζουν μια σειρά από τρέχουσες προκλήσεις που δεν θα επιλυθούν μόνες τους», είπε.

    Στην προηγούμενη έκδοση της ευρωπαϊκής Superleague, στην οποία ορισμένες ομάδες θα ήταν μόνιμα μέλη, αντιτάχθηκαν οπαδοί, πολιτικοί, ακόμη και ο πρίγκιπας Ουίλιαμ. Αφού ανακοινώθηκε, δεν πέρασαν 48 ώρες ώσπου να αποσυρθεί, ύστερα διαμαρτυρίες οπαδών και άλλων που ανησυχούσαν για τον κίνδυνο που εγκυμονεί για τους μικρότερους συλλόγους της Ευρώπης ένα τέτοιο πρωτάθλημα «εκλεκτών».

    Έξι αγγλικές ομάδες είχαν αποσύρει την υποστήριξή τους μέσα σε λίγες ώρες, ενώ καμία γαλλική ή γερμανική ομάδα δεν μπήκε ποτέ στην European Superleague.

    Διαβάστε επίσης

    Η Deliveroo αποχωρεί από την αγορά της Ολλανδίας

    Thales: Νέες συμβάσεις με εταιρείες της ελληνικής βιομηχανίας στο πλαίσιο των φρεγατών FDI Belharra

    Polygreen: Νέος CFO ο Παντελής Τουρνής – Η Κυριακή Καστανά στη θέση της People & Culture Director



    ΣΧΟΛΙΑ