• Business

    Polygreen: Νέος CFO ο Παντελής Τουρνής – Η Κυριακή Καστανά στη θέση της People & Culture Director

    • NewsRoom
    Ο Παντελής Τουρνής αναλαμβάνει Chief Financial Officer, ενώ People & Culture Director της εταιρείας αναλαμβάνει η Κυριακή Κατσανά

    Ο Παντελής Τουρνής αναλαμβάνει Chief Financial Officer, ενώ People & Culture Director της εταιρείας αναλαμβάνει η Κυριακή Κατσανά


    Η Polygreen, η εταιρεία που προσφέρει καινοτόμες λύσεις στον κλάδο της κυκλικής οικονομίας διεθνώς, ενισχύει τη διοικητική της ομάδα με νέα στελέχη με πολυετή εμπειρία στον τομέα τους.

    Ο Παντελής Τουρνής αναλαμβάνει Chief Financial Officer, ενώ People & Culture Director της εταιρείας αναλαμβάνει η Κυριακή Κατσανά. Ο Παντελής Τουρνής, εργάστηκε για περισσότερα από 18 έτη σε ηγετικές θέσεις στον κλάδο οικοδομικών υλικών και συμβουλευτικής, με εξειδίκευση στον στρατηγικό σχεδιασμό και τη μελέτη οικονομικής απόδοσης. Η Κυριακή Κατσανά, στην 14ετή επαγγελματική εμπειρία της έχει ασχοληθεί με θέματα προσέλκυσης και ανάπτυξης προσωπικού, βελτίωση της απόδοσης και διαμόρφωσης εταιρικής κουλτούρας σε χρηματοοικονομικές εταιρείες και στον κλάδο του λιανεμπορίου.

    Η ομάδα της Polygreen συνεχώς αναβαθμίζεται προκειμένου να οδηγήσει ακόμα πιο αποτελεσματικά τη διαρκή ανάπτυξη της εταιρείας. Η διεύρυνση των πεδίων δραστηριοποίησης, μετά και τις πρόσφατες επενδυτικές κινήσεις της, με την εξαγορά της Βασιλακόπουλος Ανακύκλωση ΑΕ και της ΠΕΡΜΕ Hellas, δημιουργούν την ανάγκη για ένα ακόμα πιο ολοκληρωμένο ηγετικό σχήμα, το οποίο συμπληρώνουν τα νέα στελέχη.

    Διαβάστε επίσης

    ΤΙΤΑΝ: Επενδύσεις 15 εκατ. ευρώ στο εργοστάσιο της Θεσσαλονίκης



    ΣΧΟΛΙΑ