• Business

    ΑΝΕΚ: «Ευχαριστεί» όσους βοήθησαν στο συμβάν με το Ελ. Βενιζέλος

    • NewsRoom
    ΑΝΕΚ


    Την ώρα που η κατάσβεση στο πλοίο «Ελευθέριος Βενιζέλος» συνεχίζεται η πλοιοκτήτρια εταιρεία ΑΝΕΚ LINES εξέδωσε νέα ανακοίνωση μέσω της οποίας σπεύδει να ευχαριστήσει όλους όσους στάθηκαν στο πλευρό της για την αντιμετώπιση του συμβάντος ύστερα από την πυρκαγιά που ξέσπασε στο πλοίο.

    Στην ανακοίνωση της η εταιρεία αναφέρει τα εξής:

    «Η οικογένεια της ΑΝΕΚ LINES, ο πλοίαρχος και το πλήρωμα του Ελευθέριος Βενιζέλος απευθύνουν ειλικρινείς ευχαριστίες σε όλους όσοι στάθηκαν στο πλευρό μας για την επιτυχή αντιμετώπιση του σημερινού συμβάντος στο δρομολόγιο Πειραιάς – Χανιά».

    «Πιο συγκεκριμένα, απευθύνουμε θερμά ευχαριστώ στο Λιμενικό Σώμα, την Πυροσβεστική, το Πολεμικό Ναυτικό καθώς και στην ομάδα της ΕΜΑΚ, για την άμεση κινητοποίηση και συμβολή τους, δίνοντας τον καλύτερό τους εαυτό για την ασφαλή αποβίβαση των επιβατών στο λιμάνι του Πειραιά.

    Παράλληλα ευχαριστίες απευθύνουμε στον Υφυπουργό Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής, Νεκτάριο Σαντορινιό, ο οποίος με την παρουσία και την επίβλεψή του συνέβαλε στον αποτελεσματικό συντονισμό της επιχείρησης.

    Ιδιαίτερη μνεία επίσης θα πρέπει να γίνει για τα πλοία και τα πληρώματα των Βlue Star 1, Knossos Palace, Blue Horizon για τη στήριξη, την αλληλεγγύη και την ταχύτατη ανταπόκρισή τους, αλλά και για τα μικρότερα βοηθητικά πλοία που έσπευσαν να παραπλεύσουν με το Ελευθέριος Βενιζέλος.

    Και τέλος ευχαριστούμε θερμά όλους τους επιβάτες μας για τη συνεργασία, την ψυχραιμία και την κατανόηση που έδειξαν ακολουθώντας τις οδηγίες του πληρώματος».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: ΑΝΕΚ: Όλοι οι επιβάτες αποβιβάστηκαν ασφαλώς – Υπό έλεγχο η φωτιά στο «Ελευθέριος Βενιζέλος»

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σαντορινιός: Θα ακολουθήσει έρευνα για τα αίτια της φωτιάς στο «Ελευθέριος Βενιζέλος»

    ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ: Νύχτα τρόμου στο «Ελευθέριος Βενιζέλος»- Έπιασε φωτιά εν πλω. Σώοι οι 875 επιβάτες (εικόνες-video)



    ΣΧΟΛΙΑ