• Business

    Ανανεώνεις τις οικιακές συσκευές του σπιτιού σου; Βρήκαμε 8 προσφορές που δεν πρέπει να χάσεις!

    • NewsRoom


    Το σενάριο γνωστό: Ετοιμάζεσαι να ανανεώσεις τον εξοπλισμό σου, γιατί κάποια συσκευή χάλασε – ή απλά θες καλύτερες επιδόσεις! Ποιες είναι οι συσκευές που χρησιμοποιείς σχεδόν καθημερινά; Με άλλα λόγια ποιοι είναι οι πιο πολύτιμοι» «βοηθοί, που σου λύνουν στα χέρια;

    Αρχή από την επιλογή του σωστού αφυγραντήρα, γιατί μπορεί τα μεγάλα κρύα να πέρασαν αλλά συχνά βλέπουμε υγρά παράθυρα και μπαλκονόπορτες ή κάποια έντονη μυρωδιά όταν επιστρέφουμε στο σπίτι μετά από ώρες. Με τον αφυγραντήρα TOYOTOMI TDE 12 TNV 18 έχεις το καλύτερο αποτέλεσμα: απομακρύνεις την υγρασία με συσκευή που δουλεύει σε πολύ χαμηλά επίπεδα θορύβου και με πλενόμενο φίλτρο υψηλής ποιότητας.

    Μια καλή καφετιέρα είναι πάντα πολύτιμη! Κράτα σημειώσεις: Η καφετιέρα BOSCH TKA3A034 έχει πρακτικό φίλτρο swing-out για εύκολη αφαίρεση και καθαρισμό, έξτρα χώρο για αποθήκευση καλωδίου ενώ χάρη στον drip stop μηχανισμό της αποφεύγεις τη στάλαξη του καφέ όταν αφαιρείς την κανάτα – κάτι που συνήθως προξενεί αρκετές βλάβες στη μικρή εστία.

    Αφού περάσαμε για τα καλά στην κουζίνα, ρίξε μια ματιά στην πανίσχυρη κουζινομηχανή IZZY S 1503 Super Chef, που θα σε βοηθήσει με όλες σου τις αγαπημένες συνταγές. Με κομψό design και ασημί απόχρωση, θα ανανεώσει τον πάγκο της κουζίνας σου ακόμα και όταν δεν την χρησιμοποιείς!

    Και πάμε στα «δύσκολα». Όλοι ξέρουμε ότι αν οι δουλειές του σπιτιού είχαν μέτρο… βαρεμάρας, τότε σίγουρα το σιδέρωμα θα ήταν πρώτο-πρώτο. Αφού, όμως, δεν μπορούμε να το βγάλουμε από το πρόγραμμά μας, ας βρούμε τρόπους για να το κάνουμε πιο εύκολο και πιο γρήγορο! Με τον ατμοπαραγωγό BOSCH TDS6150 θα έχεις πολύ εύκολα ρούχα χωρίς ζάρες και τσαλακώματα, ενώ χάρη στη λειτουργία i-Temp ρυθμίζεται στο κατάλληλο mode θερμοκρασίας και ατμού για όλους τους τύπους υφασμάτων!

    Εμπρός καλή μου σκούπα! Τις περισσότερες φορές το βασικό κριτήριο για την επιλογή της νέας σου ηλεκτρικής σκούπας είναι η τιμή, αλλά αν ξέρεις να «διαβάζεις» τα χαρακτηριστικά σωστά, είσαι πιο κοντά στην ιδανική επιλογή. Όπως η σκούπα BOSCH BGL3A300, για παράδειγμα, με ενεργειακή κλάση Α και συνολική ισχύ 600W. Με μεγάλη σακούλα και χωρητικότητα που φτάνει τα 4L, προστατεύει το περιβάλλον του δωματίου από όλα τα βλαβερά σωματίδια!

    Για… μικρότερα projects πολύτιμος βοηθός είναι το σκουπάκι IZZY Wet Max Red/ Silver 8.4V (), με αποσπώμενο φίλτρο και βάση φόρτισης που μπορεί να γίνει επιτοίχια, για να προσαρμόζεται ακόμα και στους πιο μικρούς χώρους!

    Καλές οι φροντίδες για το σπίτι αλλά σίγουρα χρειαζόμαστε λίγο περισσότερο self care, top επιλογή αποτελεί η ξυριστική μηχανή Remington, που με έξι διαφορετικά εξαρτήματα θα σου επιτρέψει να δημιουργήσεις το προσωπικό σου στυλ σε πρόσωπο και μαλλιά. Εργονομική λαβή, βάση αποθήκευσης που λειτουργεί και σαν φορτιστής και -το πιο σημαντικό- με μία μόνο φόρτιση μπορείς να εξασφαλίσεις ως και 40 λεπτά πλήρους λειτουργίας!

    Και  επειδή το καλοκαίρι είναι πιο κοντά από όσο νομίζεις – μήπως ήρθε η στιγμή να αλλάξεις το air condition στο σπίτι ή το εξοχικό; Με το TREO TReo I12MF3 ενεργειακής κλάσης Α+++ θα έχεις ιδανικό αποτέλεσμα για να ζεσταίνεις (ή αργότερα να δροσίζεις) μεγάλους χώρους!

    Για ό,τι κι αν χρειαστεί το σπίτι σου, από τα πιο μεγάλα ως τα πιο μικρά, δες τις smart προσφορές της Media Markt. Γιατί, ακόμα και αν δεν χρειάζεσαι νέες οικιακές συσκευές, σίγουρα θα βρεις μια καλή ευκαιρία για ανανέωση!



    ΣΧΟΛΙΑ