ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η προσπάθεια για την δημιουργία του πρώτου συνδικάτου των εργαζομένων στην Amazon στις ΗΠΑ, σε μια αποθήκη στην Αλαμπάμα, απέτυχε καθώς οι υπάλληλοι που συμμετείχαν στην ψηφοφορία καταψήφισαν αυτήν την πρωτοβουλία.
Από τα 3.215 ψηφοδέλτια που στάλθηκαν στην αποθήκη του Μπέσεμερ, τα 1.798 ήταν κατά της ένταξης στο συνδικάτο RWDSU και μόνο τα 738 υπέρ.
Αρκετές εκατοντάδες ψηφοδέλτια αμφισβητήθηκαν ή κρίθηκαν μη έγκυρα, όμως το «όχι» είχε ήδη διασφαλίσει τη νίκη.
Το αποτέλεσμα αυτό συνιστά μια ξεκάθαρη νίκη για τον κολοσσό του διαδικτύου που είχε ταχθεί κατά και βομβάρδισε με «βροχή» μηνυμάτων τους εργαζομένους για τους λόγους για τους οποίους δεν έπρεπε να ενταχθούν στο συνδικάτο.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- METLEN: Αναλαμβάνει την υλοποίηση φωτοβολταϊκού πάρκου για την EDF power solutions UK
- Ειρήνη Μαρινάκη: Το τελευταίο αντί στην μητέρα του Βαγγέλη Μαρινάκη (φωτογραφίες)
- Πρωτοφανές φιάσκο της κυβέρνησης με τον ΟΠΕΚΕΠΕ: Μηδενικοί λογαριασμοί για τους αγρότες, λόγω… «τεχνικού λάθους»
- Μητσοτάκης σε Τασούλα: Αισιόδοξος ότι σύντομα θα υπάρξει εκτόνωση της κατάστασης με τους αγρότες