ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ανακοίνωση με την οποία δηλώνει τη συμπαράστασή του στον Γιάννη Πρετεντέρη και καλεί την Πολιτεία να αρθεί στο ύψος που επιβάλλει η προστασία των δημοκρατικών κεκτημένων, εξέδωσε σήμερα ο εκδοτικός Όμιλος Alter Ego Media.
Στην ανακοίνωση σημειώνεται ότι:
«Η τυφλή και άνανδρη τρομοκρατική επίθεση στην οικία του εκδότη του «ΒΗΜΑΤΟΣ» Γιάννη Πρετεντέρη αποτελεί μια πράξη που πρέπει να τύχει της απόλυτης και ομόθυμης καταδίκης. Η ελευθερία του Τύπου στη χώρα μας δεν μπορεί να απειλείται από κανέναν και με οποιονδήποτε τρόπο. Η ελευθερία του λόγου είναι ένα ιερό και απαραβίαστο δικαίωμα.
Η δημοκρατία δεν επιτρέπει μόνο, αλλά επιβάλλει την ελεύθερη διακίνηση ιδεών, την ανοχή στη διαφορετική άποψη, την αποδοχή της κριτικής. Πιστός σε αυτές τις αρχές, όπως αποδεικνύεται και από την πολυφωνία των μέσων του, ο εκδοτικός όμιλος της Alter Ego Media δηλώνει τη συμπαράστασή του στον κ. Πρετεντέρη και καλεί την Πολιτεία να αρθεί στο ύψος που επιβάλλει η προστασία των δημοκρατικών κεκτημένων.»
Διαβάστε επίσης
Unilever: Νέα πορεία χαράζει η πρώτη γυναίκα CEO στην Ινδία – Άλμα για τη μετοχή
Αεροδρόμιο Χίθροου: «Απογειώνεται» με νέα επένδυση μαμούθ 10 δισ. λιρών
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Στη τελική ευθεία το Ειδικό Χωροταξικό Πλαίσιο για τον Τουρισμό
- Μουντιάλ 2026: Καρέ αλλαγών σε κανονισμούς ενόψει, με άρωμα… Ολυμπιακού
- Πλειστηριασμοί: Αλλάζει χέρια το συγκρότημα της ΚΡΕ.ΚΑ – «Πάγωσε» το σφυρί για το Κτήμα Σπυρόπουλου
- Nvidia: Ο μεγαλομέτοχος της Tesla Λίο ΚοΓκουάν αγοράζει 1 εκατ. μετοχές και ποντάρει στην AI
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.