ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Την διεύρυνση της πολύχρονης συνεργασίας τους ανακοίνωσαν η Mastercard και η Alpha Bank, με την προσφορά στους καταναλωτές ακόμη περισσότερες ξεχωριστές εμπειρίες, σχεδιάζοντας αυτή τη χρονιά, μία καμπάνια που απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες.
Ειδικότερα, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση, με την πρόσφατη διεύρυνση του χαρτοφυλακίου της Mastercard, η οποία ενδυνάμωσε τη συνεργασία των δύο πλευρών, ακόμη περισσότεροι κάτοχοι καρτών Alpha BankMasterCard® θα μπορούν να πραγματοποιούν καθημερινά τις συναλλαγές τους με ταχύτητα και ασφάλεια, απολαμβάνοντας παράλληλα μία σειρά από οφέλη και εμπειρίες ανεκτίμητης αξίας.
Οι κάτοχοι καρτών Alpha Bank Mastercard® θα έχουν τη δυνατότητα να ταξιδέψουν στη Disneyland μαζί με τα αγαπημένα τους πρόσωπα μέσα από κληρώσεις που θα πραγματοποιούνται καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς.
Παράλληλα, ένα σχετικό τηλεοπτικό σποτ που προβάλλεται ήδη στην τηλεόραση, αναδεικνύει με φρέσκο, νεανικό και συναισθηματικό τρόπο αυτή τη νέα εποχή στη συνεργασία Mastercard και Alpha Bank, αποτυπώνοντας τα οφέλη αλλά και τις εμπειρίες ανεκτίμητης αξίας που μπορούν να ζήσουν όλοι οι κάτοχοι καρτών Alpha Bank Mastercard®.
O Γρηγόρης Πολίτης, Διευθυντής Καρτών & Χρηματοδοτήσεων Ιδιωτών της Alpha Bank ανέφερε: «Η πολύχρονη και επιτυχημένησυνεργασία μας με τη Mastercard συνεχίζεται ακόμη πιο δυναμικά, με σταθερή μας προτεραιότητα να ανταποκρινόμαστε στιςεξελισσόμενες ανάγκες των Πελατών μας με τον καλύτερο τρόπο, αναγνωρίζοντας την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν».
Η Άσπα Παλημέρη, Country Manager της Mastercard για Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα δήλωσε με τη σειρά της: «ΣτηMastercard είμαστε πολύ χαρούμενοι για τη διεύρυνση της συνεργασίας μας με την Alpha Bank. Οι δύο οργανισμοί σε συνεργασία, δεσμευόμαστε να προσφέρουμε μοναδικές εμπειρίες, σε κάθε δυνατή ευκαιρία. Γιατί κάθε δυνατή σχέση μας δίνει περισσότερα και μας πάει πιο μακριά».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Στοχευμένο πρόγραμμα εθελούσιας εξόδου στην Alpha Bank
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Alpha Bank: Ξεκινά την πώληση τριών πακέτων δανείων 4,6 δισ.
MH ΧΑΣΕΤΕ: Alpha Bank: Σε ποιους κλάδους θα γίνουν στην Ελλάδα επενδύσεις 77 δισ. ευρώ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Παπαθανάσης: Νέο πρόγραμμα «Ανακαινίζω» με κατασκευαστικές παρεμβάσεις – Δημιουργία δύο νέων ταμείων
- Ενισχυμένοι έλεγχοι και συντονισμός για την αντιμετώπιση της ευλογιάς των αιγοπροβάτων
- Alumil: Το Δ.Σ. ενέκρινε τη παροχή εγγύησης υπέρ της θυγατρικής στην Αίγυπτο
- Ευρώ: Ράλι στο 1,2 του δολαρίου φέρνει «πονοκέφαλο» στην ΕΚΤ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.