• Business

    Αλλαγή ηγεσίας στην Πετρόπουλος ΑΕΒΕ: Αποχωρεί ο CEO-Ποιος αναλαμβάνει

    • NewsRoom


    Την επιθυμία του να αποχωρήσει από τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου και μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας Πέτρος Πετρόπουλος ΑΕΒΕ, δήλωσε ο Ιωάννης Πετρόπουλος, στη διάρκεια της τελευταίας συνεδρίασης που πραγματοποίησε το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας. Ο λόγος της αποχώρησης του κύριου Πετρόπουλου είναι η συνταξιοδότηση και, τυπικά, αναμένεται να ολοκληρωθεί στα μέσα Απριλίου του 2019, μετά το πέρας της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης.

    Ο Ιωάννης Πετρόπουλος ανήκει στο δυναμικό της εταιρείας 49 συναπτά έτη, ενώ διατελεί Διευθύνων Σύμβουλος από το 1975. Μετά τη γνωστοποίηση της απόφασής του, το Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε να του απονείμει συμβολικά τον τίτλο του Επίτιμου Προέδρου, για τη συνολική προσφορά του στην εταιρεία.

    Ο νέος Διευθύνων Σύμβουλος:

    Κατόπιν προτροπής των Επιτροπών Στελεχών και Υποψηφιοτήτων, πραγματοποιήθηκε, κατά την ίδια συνεδρίαση, και η ψηφοφορία του Διοικητικού Συμβουλίου, για τον αντικαταστάτη του κύριου Πετρόπουλου. Ο κύριος Θεόδωρος Αναγνωστόπουλος αποφασίστηκε παμψηφεί ότι θα διαδεχθεί τον προκάτοχό του στη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου και μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου.

    Ο Θεόδωρος Αναγνωστόπουλος είναι Μηχανολόγος Μηχανικός του Εθνικού Μετσοβείου Πολυτεχνείου, με εξειδικευμένες μεταπτυχιακές σπουδές στο ALBA και εμπειρία άνω των 20 ετών στον κλάδο των πωλήσεων και σε θέσεις γενικής διεύθυνσης.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Π. Πετρόπουλος: Αυξημένες κατά 20,6% οι πωλήσεις του στο εννεάμηνο

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Brevan Howard: Γιατί αγόρασε το 8,15% της Π. Πετρόπουλος

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Πέτρος Πετρόπουλος ΑΕΒΕ: Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο ΔΣ



    ΣΧΟΛΙΑ