• Τράπεζες

    Αλλαγές στο Διοικητικό Συμβούλιο της Παγκρήτιας Συνεταιριστικής Τράπεζας

    • NewsRoom

    Παγκρήτια Τράπεζα. Κατάστημα Οθωνος


    Την παραίτησή του υπέβαλε από τη θέση του Προέδρου και μέλους του Δ.Σ. της Παγκρήτιας Συνεταιριστικής Τράπεζας ο κ. Νικόλαος Μυρτάκης, για λόγους προσωπικούς.

    Ο κ. Μυρτάκης παραμένει στη μεγάλη οικογένεια της Παγκρήτιας, διατηρώντας τη θέση του Προέδρου στην Ένωση Συνεταιριστικών Τραπεζών Ελλάδος, ενώ παραμένει και στη Συνεταιριστική Ασφαλιστική.

    Θα μετέχει επίσης σε Συμβουλευτική Επιτροπή την οποία θα συγκροτήσει στο άμεσο μέλλον η Τράπεζα.

    O κ. Μυρτάκης είναι από τα ιδρυτικά μέλη της Τράπεζας με συμμετοχή στο Διοικητικό της Συμβούλιο από το 1993, ενώ από το 2000 έως το Μάιο 2017 κατείχε το αξίωμα του Α΄ Αντιπροέδρου του Διοικητικού  Συμβουλίου.

    Εξελέγη Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου στις 17 Μαΐου 2017 μέχρι τις 2/3/2018, οπότε και επανεξελέγη Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος.

    Το Διοικητικό Συμβούλιο της Τράπεζας, την 1η Αυγούστου θα επανασυγκροτηθεί σε σώμα.

    Δήλωση Νίκου Μυρτάκη

    «Μετά από 26 χρόνια δημιουργικής πορείας και συμμετοχής στη Διοίκηση της Παγκρήτιας Τράπεζας, αισθάνομαι ότι ένας μεγάλος κύκλος έκλεισε με επιτυχία.

    Η Παγκρήτια σήμερα αποτελεί βασικό στήριγμα της τοπικής οικονομίας και των μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

    Ανταποκρινόμενη στις νέες συνθήκες μετεξελίσσεται, εκσυγχρονίζεται, αναπτύσσεται, υλοποιώντας με αξιώσεις το όραμα και τη στρατηγική της.

    Είμαι παρών και θα συνεχίσω να συμβάλλω με όλες μου τις δυνάμεις σ΄ αυτό το όραμα.

    Ευχαριστώ θερμά το Στρατηγικό επενδυτή για τη σημαντική συμβολή του στην ανάπτυξη της Τράπεζας».

    Δήλωση Μιχάλη Σάλλα, Προέδρου της Lyktos Participations, Στρατηγικού Επενδυτή της Παγκρήτιας

    «Επιθυμώ από τα βάθη της καρδιάς μου να ευχαριστήσω το συντοπίτη μου Νίκο  Μυρτάκη για την ουσιαστική του συμβολή στην Παγκρήτια Συνεταιριστική Τράπεζα. Ο κ. Μυρτάκης παραμένει εδώ, στην οικογένεια της Παγκρήτιας αν και αποχωρεί από τη θέση του Προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου μετά από μια ευδόκιμη πορεία.

    Η συνεργασία μας υπήρξε γόνιμη και αποτελεσματική και είμαι σίγουρος πως με την ίδια αφοσίωση και τον ίδιο επαγγελματισμό θα συνεχίσει να υπηρετεί το συνεταιριστικό τραπεζικό τομέα με τις ιδιότητες που διατηρεί».



    ΣΧΟΛΙΑ