• PRAKTIKER

    Business

    All U want for Christmas is… Praktiker

    • NewsRoom

    Δέντρα, λαμπάκια, μπάλες πολύχρωμες γιρλάντες και φωτάκια, στον Νο.1 προορισμό Home Improvement & DIY στην Ελλάδα

    Μπήκαμε στην τελική ευθεία για την πιο όμορφη περίοδο του χρόνου… τα Χριστούγεννα. Μικροί και μεγάλοι μπαίνουμε σε γιορτινούς ρυθμούς και φτιάχνουμε τη λίστα των αγορών μας, στην οποία πρέπει να χωρέσουμε δώρα για τους αγαπημένους μας, λαμπάκια, ελαφάκια, είδη για στρώσιμο τραπεζιού και όλα εκείνα που θα κοσμήσουν το φετινό μας δέντρο και τα εορταστικά μας δείπνα. Θέλουμε ένα κατάστημα οργανωμένο ανά είδη, πλούσιο σε γκάμα προϊόντων, το οποίο θα προσφέρει συμφέρουσες λύσεις, εντυπωσιακά xmas concepts και προνομιακά πακέτα αγορών. Ο δρόμος είναι ένας και οδηγεί στα Praktiker.

    Ready2xmas

    Η Praktiker όπως και κάθε χρόνο, έτσι και φέτος έδωσε το σύνθημα για τα πιο μαγικά Χριστούγεννα μέσα από μία πολύ ανεβαστική καμπάνια Χριστουγέννων σε ρυθμούς μουντιάλ, συνδυάζοντας τη μαγεία των Χριστουγέννων με αυτή των πανηγυρισμών της νίκης στους μεγάλους ποδοσφαιρικούς αγώνες. Δέντρα, λαμπάκια, μπάλες, χιονόμπαλες, αστέρια κι αγγελάκια μεταφέρουν τη σκέψη μας σε ένα ονειρικό σκηνικό το οποίο μπορούμε να κάνουμε πραγματικότητα με μια επίσκεψη σε ένα από τα 16 καταστήματα Praktiker πανελλαδικά ή και ηλεκτρονικά στο praktiker.gr.

    PRAKTIKER

    Μάλιστα, η εταιρεία δημιούργησε τέσσερα εντυπωσιακά έτοιμα πακέτα στολισμού, ιδανικά για όσους οι γρήγοροι ρυθμοί της καθημερινότητας δυσκολεύουν στην αφιέρωση του απαραίτητου χρόνου για την εύρεση στολιδιών, είτε για όσους δεν τους είναι εύκολο να υπολογίσουν με ακρίβεια τις χριστουγεννιάτικες μπάλες, τα διάφορα διακοσμητικά και τα λαμπάκια, αλλά και για εκείνους που ψάχνουν έτοιμες λύσεις στολισμού για το σπίτι και την επιχείρησή τους, θέλοντας να φέρουν στους χώρους τους τις εικόνες των περιοδικών διακόσμησης. Ανάμεσα από τα: Modern Winter, Holly Jolly, Go all out glam ή The Candy Kingdom, μπορούμε όλοι να βρούμε το στυλ που μας ταιριάζει και να φτιάξουμε τη δική μας Χριστουγεννιάτικη, γιορτινή και ζεστή γωνία!

    Πρόκειται για την ιδανική επιλογή για όλους εμάς που δεν έχουμε διαθέσιμο όσο χρόνο θα θέλαμε για τις χριστουγεννιάτικες αγορές, όμως τα Χριστούγεννα και η Πρωτοχρονιά δεν παύουν να είναι για εμάς σημαντικές αφορμές για να γιορτάσουμε με όσους αγαπάμε και να περάσουμε μαζί τους χαρούμενες στιγμές αγάπης και σπιτικής θαλπωρής! H ευκολία των πακέτων Ready2Xmas έρχεται με 3 απλά βήματα: επιλέγουμε το στυλ μας – το παίρνουμε ή το παραλαμβάνουμε – Στολίζουμε! Τόσο εύκολα και τόσο σίγουρα! Γιατί αυτό που βλέπουμε στη φωτογραφία, αυτό ακριβώς είναι που θα έχουμε ως αποτέλεσμα στον χώρο μας. Με πακέτα που ξεκινούν από τα 98 και φτάνουν έως και τα 132 τεμάχια, δε θα μείνει τίποτα αστόλιστο και κάθε γωνιά θα είναι γεμάτη με τη μαγεία των γιορτών! Και καθώς όλοι αναζητούμε, όχι μόνο ποιοτικές αλλά και οικονομικές επιλογές, έχουμε ήδη κάνει τα μαθηματικά: το να πάρουμε τα στολίδια ένα-ένα, κοστίζει πολύ περισσότερο απ’ όσο φανταζόμασταν!

    Let it snow!

    Οι επιλογές δεν σταματούν εδώ. Στους λαμπερούς διαδρόμους της Praktiker θα βρούμε όχι μόνο τα Ready2Xmas πακέτα στημένα, αλλά και επιπλέον αμέτρητες επιλογές σε φωτισμό: led & κλασικά λαμπάκια, φωτιζόμενη διακόσμηση, προβολείς και πολλά άλλα! Φυσικά, από τον Νο1 προορισμό για το DIY και Home Improvement, δεν θα μπορούσαν να λείπουν έξυπνες τεχνικές για να φτιάξουμε τα δικά μας χριστουγεννιάτικα στολίδια με τους μικρούς μας βοηθούς, όπως επίσης και όσα χρειαζόμαστε για το γιορτινό τραπέζι με τις πιο ευφάνταστες art de la table επιλογές.

    Αρκεί να ξεφυλλίσουμε τον ανανεωμένο και πλήρη κατάλογο της Praktiker για να βρούμε το στυλ που μας ταιριάζει αλλά και μια μεγάλη ποικιλία σε χριστουγεννιάτικα είδη. Ψάξε κι εσύ για δέντρο με τις κατάλληλες διαστάσεις για τον χώρο σου, πειραματίσου με τις φουντωτές χιονισμένες γιρλάντες, ντύσε κάθε σημείο με χρωματιστά λαμπάκια και το μόνο που μένει είναι να γράψεις το γράμμα προς τον Άγιο Βασίλη, αφού για όλα τα υπόλοιπα φροντίζει η Praktiker.

    Ήξερες ότι;

    Η Praktiker Hellas στο πλαίσιο του προγράμματος προσβασιμότητας «Σπίτι Ανοιχτό», ξεκλειδώνει τις δομές της στον φυσικό και ψηφιακό κόσμο, κάνοντάς τις πιο φιλικές και πιο εύκολα προσβάσιμες σε άτομα με αναπηρίες και εμποδιζόμενα άτομα. Αυτά τα Χριστούγεννα, μας καλεί να ξεκλειδώσουμε και εμείς την καρδιά μας και να χαρίσουμε αγάπη και ελπίδα. Στην Praktiker με τις αγορές μας σε επαναχρησιμοποιούμενες τσάντες με σήμα το Χαμόγελο και δωροκάρτες Praktiker, ενισχύουμε το έργο του Χαμόγελου του Παιδιού και της Εταιρίας Προστασίας Σπαστικών – Πόρτα Ανοιχτή, αντίστοιχα.

    Last but not least

    Σπίτι γιορτινό σημαίνει σπίτι ζεστό! Συνώνυμο των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς είναι η σπιτική θαλπωρή και η Praktiker αποδεικνύεται ο τέλειος σύμμαχος για να θωρακιστούμε απέναντι στο κρύο, απολαμβάνοντας την κάθε στιγμή των γιορτών στην πιο cozy ατμόσφαιρα. Μέσα από μια πλούσια γκάμα σε κορυφαία brands ειδών θέρμανσης επιλέγουμε τη λύση που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες του χώρου μας.

    Bring the Christmas spirit on!

    Φέτος, στολίζουμε και αποχαιρετούμε τον τελευταίο μήνα του 2022 όπως του αρμόζει, με λάμψη και αισιοδοξία, με γλυκές στιγμές και τους δικούς μας ανθρώπους! Φόρεσε κι εσύ την καλή σου διάθεση, επισκέψου σήμερα ένα κατάστημα Praktiker και Feliz Navidad!

    Υ.Γ. Αν δεν προλάβεις μέσα στην εβδομάδα, τα Praktiker θα είναι ανοιχτά και τις Κυριακές 11 και 18 Δεκεμβρίου για το πιο ευχάριστο χριστουγεννιάτικο shopping!

    Ανακαλύψτε το χριστουγεννιάτικο αφιέρωμα εδώ