• Business

    Aλ. Παναγόπουλος: Aυτό είναι το νέο project που ετοιμάζει η Arista Shipping


    Η ναυτιλιακή εταιρία Arista Shippingσυμφερόντων του εφοπλιστή Αλέξανδρου Παναγόπουλου, ξεκίνησε συνεργασία με την φινλανδική Wartsila με στόχο την υλοποίηση ενός φιλόδοξου project που αφορά στη δημιουργία καινοτόμου εξοπλισμού για την πλεύση των φορτηγών πλοίων LNG.

    Η Wartsila θεωρείται παγκόσμιος ηγέτης στις νέες τεχνολογίες και στη δημιουργία ολοκληρωμένων λύσεων για τον κλάδο της ναυτιλίας και για της ενέργειας. Η φινλανδική εταιρία είναι πιθανό να παρέχει τη μηχανή διπλού καυσίμου Wartsila 31DF, την οποία παρουσίασε επίσημα πριν ένα χρόνο, ως βάση για την υλοποίηση του σχεδίου.

    Τα υπόλοιπα μέλη που θα συμμετέχουν στο Project Forward, όπως ονομάστηκε, είναι η εταιρία Deltamarin που καλύπτει όλο το πεδίο της μηχανικής, από μελέτες έως προτάσεις βελτίωσης, βασικό σχεδιασμό, τεχνικές προμελέτης εφαρμογής, σχεδίαση πλοίων, το American Bureau of Shipping (ABS) και η γαλλική εταιρία GTT που εξειδικεύεται στα συστήματα για τη μεταφορά και αποθήκευση του υγροποιημένου φυσικού αερίου (LNG).

    O αντιπρόεδρος του κλάδου πωλήσεων της Wartsila Marine Solutions, Aaron Bresnahan, επισήμανε: “Η εταιρία μας έχει επιλεγεί για να συμμετέχει σε αυτό το σημαντικό έργο, λόγω της μεγάλης εμπειρίας που έχουμε στην εξεύρεση λύσεων για τη μεταφορά του LNG, τη ισχυρή θέση μας στην τεχνολογία για τις τετράχρονες μηχανές και κυρίως λόγω της καινοτόμου μηχανής Wartsila 31 που έχουμε κατασκευάσει. Αυτή η μηχανή δεν είναι μόνο πολύ αποδοτική αλλά είναι και συμβατή με το σύστημα IMO Tier III, χωρίς να χρειάζεται επιπλέον συστήματα καθαρισμού των καυσαερίων.”

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

    http://www.mononews.gr/article-angeliki-fragkou-ti-simveni-ke-vithizete-sta-provlimata-navios-o-moodys-chtipai-ton-kodona-tou-kindinou/43983

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

    http://www.mononews.gr/p-livanos-i-epomenes-kinisis-tis-gaslog-ston-tomea-ploton-monadon-apothikefsis-ke-aeriopiisis/43762



    ΣΧΟΛΙΑ