• Business Of Fashion

    Ξεχάστε την δούκισσα Μέγκαν! Πια είναι κοινή θνητή και θέλει να το δείχνει

    • NewsRoom


    Το Megxit φαίνεται πως προκάλεσε πολλές αλλαγές όχι μόνο  στην βασιλική οικογένεια, αλλά  και στην… γκαρνταρόμπα της Μέγκαν Μαρκλ.

    Η δούκισσα του Σάσσεξ, που αμέσως μετά την ανακοίνωσή της απόφασής της «δραπέτευσε» στον Καναδά, πραγματοποίησε μια «casual» επίσκεψη στο Downtown Eastside Women’s Center, στο Βανκούβερ. Το κέντρο που επισκέφθηκε παρέχει βοήθεια και συμβουλευτικές υπηρεσίες σε γυναίκες και παιδιά που έχουν πέσει θύματα ενδοοικογενειακής βίας.

    Η 38χρονη δούκισσα έχει υποστηρίξει αντίστοιχα κέντρα-οργανισμούς και όσο βρισκόταν στην Βρετανία, πριν το Megxit.

    Ωστόσο, στη φωτογραφία που δόθηκε στη δημοσιότητα, μέσω του Twitter, από την επίσκεψη της εκεί, οι χρήστες  παρατήρησαν κάτι διαφορετικό στο στυλ της… Το πουλόβερ που επέλεξε η Μέγκαν για την εμφάνιση της, έμοιαζε πολύ με ένα που είχε φορέσει στην αμερικάνικη σειρά «Suits», στην οποία πρωταγωνιστούσε προτού γίνει δούκισσα. Η ίδια, συνεχίζοντας τη φιλανθρωπική δράση της, μεταλλάσσει το προφίλ της πριγκίπισσας, το οποίο τόσο καλά ενσαρκώνει η Κέιτ Μίντλετον, δίνοντας μια πιο σύγχρονη εκδοχή: Αυτή της πριγκίπισσας που φοράει τζιν και φλατ παπούτσια ενώ την τιάρα την έχει καλά κριμένη στο συρτάρι.

    Όπως φαίνεται η Μέγκαν, μετά την «αποχώρηση» της από το παλάτι, έχει αποφασίσει ότι πλέον θα ντύνεται περισσότερο με κομμάτια της δικής της γκαρνταρόμπας, πιο casual και λιγότερο «πριγκιπικά», στηρίζοντας την απόφασή της να είναι οικονομικά ανεξάρτητη. Ίσως η Μέγκαν να θέλει να δείξει ένα πιο προσιτό χαρακτήρα, με πιο απλό στυλ στην νέα της «γειτονιά», αν και απ’ ό,τι δείχνουν τα πράγματα, οι κάτοικοι της περιοχής δεν επιθυμούν να πληρώσουν για την διαμονή της εκεί…



    ΣΧΟΛΙΑ