• Business Of Fashion

    Βραβεία Emmy: Αποθεώθηκε η Viola Davis – Πέταξε τις γόβες και φόρεσε sneakers

    • NewsRoom
    βαιολα ντειβις

    Viola Davis


    Queen move

    Την παράσταση έκλεψε η Οσκαρική ηθοποιός Viola Davis, στην σκηνή των βραβείων Emmy, που πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα της Κυριακής, στο Microsoft Theater, του Λος Άντζελες.

    Η υπέρκομψη ηθοποιός περπάτησε το κόκκινο χαλί φορώντας μία εντυπωσιακή ασπρόμαυρη τουαλέτα του οίκου Armani με ψηλές μαύρες pump γόβες και κρατώντας έναν υπέρλαμπρο ασημί φάκελο.

    Τα φλας των φωτογράφων άστραψαν για την Viola Davis, ενώ στη συνέχεια αποθεώθηκε πάνω στη σκηνή των βραβείων, όταν ανέβηκε για να δώσει το βραβείο στον Peter Dinklage για την ερμηνεία του στο Game of Thrones.

    Η πρωταγωνίστρια του δημοφιλούς νομικού δράματος How to Get Away with Murder, που φέτος ολοκληρώνεται με την πέμπτη σεζόν, πέταξε τις Stuart Weitzman γόβες της και τις αντικατέστησε με… sneakers!

    Συγκεκριμένα, η 54χρονη ηθοποιός, που θα ενσαρκώσει την Μισέλ Ομπάμα σε νέα ταινία, επέλεξε να φορέσει τα μεταλλικά ασημένια platform sneakers από το ακριβό brand Hogan, τα οποία φαίνονταν κάτω από την τουαλέτα της και κοστίζουν 400 ευρώ.

    Τόσο το κοινό όσο και οι χρήστες του Twitter, την χειροκρότησαν και την αποθέωσαν για αυτή την απρόσμενη και μοναδική κίνησή της.

    βαιολα-ντειβις
    Η Viola Davis με τις Stuart Weitzman γόβες
    βαιολα ντειβις
    Η Viola Davis αντικατέστησε τις γόβες για sneakers
    βαιολα ντειβις
    Viola Davis

    Δείτε το βίντεο:



    ΣΧΟΛΙΑ