• Business Of Fashion

    Βικτόρια Μπέκαμ: Εντυπωσιακή μέσα στην μπλε τουαλέτα του brand της Μαρέβα Μητσοτάκη

    • NewsRoom

    Βικτόρια Μπέκαμ


    Εντυπωσιακές εικόνες χάρισε η Βικτόρια Μπέκαμ στην ελληνική Vogue, φορώντας την εκπληκτική δημιουργία του brand Zeus & Dione της Μαρέβα Μητσοτάκη

    Η σύζυγος του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή, Ντέιβιντ Μπέκαμ φωτογραφήθηκε για την ελληνική Vogue, δίνοντας εκπληκτικές εικόνες, γεμάτες μόδα και ομορφιά. Η διάσημη σχεδιάστρια, ερμηνεύτρια, σύζυγος του Ντέιβιντ Μπέκαμ και μητέρας 4 πανέμορφων παιδιών, εντυπωσίασε με την εκπληκτική σιλουέτα και τη φρεσκάδα της. Η φωτογράφισή της, μάλιστα, παρουσιάστηκε με το σύνθημα «Victorious», έναν όρο που η Βικτόρια Μπέκαμ μπορεί ικανότατα να υποστηρίξει, καθώς αποτελεί σίγουρα μία νικήτρια της ζωής.

    Πρόκειται, άλλωστε, για μια γυναίκα που μάχεται καθημερινά με τις προκλήσεις των προσωπικών σχέσεων και τη δυναμική του τέλειου επαγγελματία, πετυχαίνοντας κάθε φορά αυτό που υποδηλώνει το μικρό της όνομα: Τη νίκη. Η δημιουργός πίσω από το ομώνυμο brand που κυριαρχεί στη βιομηχανία της μόδας, η σύζυγος του πιο περιζήτητου άνδρα στον πλανήτη, η μητέρα 4 παιδιών και η φωνή ενός θρυλικού συγκροτήματος κοσμεί τα εξώφυλλα του νέου τεύχους Μαρτίου της Vogue Greece.

    Η Βικτόρια Μπέκαμ για την Vogue Greece

    Μάλιστα, ανάμεσα στις εντυπωσιακές πόζες και τις καλαίσθητες φωτογραφίες που κυκλοφορούν ξεχωρίζει εκείνη του εξωφύλλου, στην οποία η Βικτόρια Μπέκαμ επέλεξε να φορέσει μία εντυπωσιακή μπλε ρουά τουαλέτα, δημιουργία της εταιρείας ρούχων της Μαρέβα Μητσοτάκη, της συζύγου του Έλληνα πρωθυπουργού.

    Το εντυπωσιακό ρούχο, λοιπόν, ανήκει στο brand Zeus & Dione, συνιδιοκτησίας της Μαρέβα Μητσοτάκη και της Δήμητρας Κολοτούρα και κέρδισε τις εντυπώσεις στο εξώφυλλο του τεύχους Μαρτίου της Vogue Greece.

    Η Βικτόρια Μπέκαμ για την Vogue Greece
    Η Βικτόρια Μπέκαμ για την Vogue Greece



    ΣΧΟΛΙΑ