• Ναυτιλία

    Γιορτή για την Globus Maritime στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης

    WarningExclamation mark in a circleΑπαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη


    Ο Πρόεδρος και CEO της Εταιρείας, Αθανάσιος Φειδάκης, χτύπησε χθες το εναρκτήριο καμπανάκι της συνεδρίασης του NASDAQ στη Wall Street στο πλαίσιο των εορτασμών για τα 15 χρόνια της Globus Maritime ως εισηγμένης στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης.

    Στη σύντομη ομιλία του, ο κ. Φειδάκης εξέφρασε την εκτίμηση του σε όλους τους συνεργάτες με έδρα τις ΗΠΑ και διεθνώς για όλα αυτά τα χρόνια συνεργασίας.

    Σύσσωμη η οικογένεια Φειδάκη γιόρτασε στη συνέχεια το γεγονός με ένα εξαιρετικό δείπνο που παρέθεσε για τους καλεσμένους της, στο περίφημο γαλλικό ρεστοράν της Upper East Side του Μανχάτταν, το Le Bilboquet, μεταξύ Park Avenue και 5ης Λεωφόρου.

    Ένα απολύτως gourmet menu στο οποίο οι καλεσμένοι είχαν να διαλέξουν με επιλογές από endives με ροκφόρ ή καβούρι και αβοκάντο ή ριζότο με άγρια μανιτάρια στα appetizers, τη σπεσιαλιτέ του εστιατορίου, κοτόπουλο με πικάντικη σος cajun ή ψητό λαυράκι ή skirt steak (διάφραγμα) στα κυρίως, ενώ το επιδόρπιο είχε επιλογή μεταξύ tarte tatin, μους σοκολά ή προφιτερόλ.

    Αθανάσιος Φειδάκης
    Αθανάσιος Φειδάκης

    Οικογένεια Φειδάκη
    Οικογένεια Φειδάκη

     

     

    Διαβάστε επίσης:

    Η Άκτωρ χορηγός ονοματοδοσίας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός

     Σεισμός ταρακούνησε την Κω – Τι αναφέρει το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο

    Το πετρέλαιο βάζει “φωτιά” σε ανάπτυξη και πληθωρισμό



    ΣΧΟΛΙΑ