• Business Of Fashion

    Το απαράμιλλο street style της Amal Clooney

    • NewsRoom


    Η Αμάλ Κλούνει μπορεί να έγινε γνωστή από τον γάμο της με τον περιζήτητο εργένη ως τότε, τον Τζορτζ Κλούνεϊ, όμως κατάφερε να κρατήσει τα φώτα της δημοσιότητας πάνω της με το εξαιρετικό της γούστο της τόσο στην καθημερινή ζωή της όσο και σε επίσημες εκδηλώσεις.

    Είναι κομψή, εξαιρετικά ταλαντούχα δικηγόρος ανθρωπίνων δικαιωμάτων, με ένα εκπληκτικό βιογραφικό σημείωμα, έχοντας ασκήσει το Δίκαιο για περισσότερα από 15 χρόνια, και με λατρεία για την υψηλή ραπτική και αποδεικνύει ανά πάσα στιγμή και ώρα πως έχει τα κότσια και το μυαλό για να αλλάξει τον κόσμο και να καθορίσει την μόδα.

    Η Αμάλ Κλούνεϊ έχει πάθος για τον Oscar De La Renta, ο οποίος σχεδίασε και το νυφικό της, λατρεύει το ιταλικό στυλ του  Giambattista Valli και έχει αποδείξει ότι έχει μία τεράστια συλλογή από τσάντες, γυαλιά ηλίου και καπέλα.

    Από τα φεστιβάλ κινηματογράφου, τις παγκόσμιες Συνόδους Κορυφής μέχρι ένα απλό δείπνο, η 38χρονη Αμάλ ξέρει πάντα τι πρέπει να φορέσει, χάρη στη διαχρονική έμπνευση που αντλεί από τη μητέρα της, Μπάρια.

    «Νομίζω ότι, μεγαλώνοντας, η μητέρα μου ήταν σίγουρα ένα πρότυπο – ήταν πάντα μια εργαζόμενη μητέρα, που νοιαζόταν για την καριέρα της και ήθελε να είναι ανεξάρτητη αλλά να έχει και μια ισορροπία» έχει δηλώσει η Αμάλ.

    Η Αμάλ όμως παραδίδει μαθήματα στιλ και στους δρόμους του Λονδίνου και της Νέας Υόρκης με εμβληματικές εμφανίσεις που θυμίζουν κάτι από Carrie Bradshaw όταν περιφερόταν στους δρόμους της πολυσύχναστης μητρόπολης με ένα καφέ στο χέρι πηγαίνοντας στην Vogue.



    ΣΧΟΛΙΑ