• LIFE&STYLE

    Τι φόρεσε η Μέγκαν Μαρκλ την πρώτη μέρα της βασιλικής περιοδείας στη Νότια Αφρική

    • NewsRoom


    Ο πρίγκιπας Χάρι και η σύζυγός του Μέγκαν Μαρκλ, μαζί με τον τεσσάρων μηνών γιο τους, Άρτσι, ξεκίνησαν την περιοδεία τους στη Νότια Αφρική, στο πρώτο τους επίσημο ταξίδι ως οικογένεια μαζί με τον γιο τους.

    Έφτασαν στο Κέιπ Τάουν το μεσημέρι της Δευτέρας με την Μέγκαν να βγαίνει από το αεροσκάφος κρατώντας στην αγκαλιά της το μωρό τους.

    Λίγη ώρα αργότερα, το ζευγάρι χωρίς τον γιο του έκανε την πρώτη του εμφάνιση. Η Μέγκαν φόρεσε ένα ασπρόμαυρο φόρεμα από τo brand Mayamiko, αξίας 69 λιρών, και εσπαντρίγες Castaner αξίας 80 λιρών, έχοντας πιάσει τα μαλλιά της σε χαμηλή κοτσίδα.

    Αυτό όμως που έκανε εντύπωση στον Τύπο ήταν η μετέπειτα εμφάνιση του πριγκιπικού ζευγαριού στην περιοχή Έξι μουσεία, όπου η Μέγκαν φόρεσε ξανά το ίδιο μπλε φόρεμα του οίκου Veronica Beard, αξίας 595 δολαρίων, που είχε φορέσει και στα νησιά Φίτζι, κατά την διάρκεια περσινής περιοδείας. Η δούκισσα φόρεσε τις ίδιες μαύρες εσπαντρίγες με την πρωινή εμφάνιση της, αλλά είχε τα μαλλιά της λυτά.

    Το πρόγραμμα για την περιοδεία του πριγκιπικού ζεύγους στην Νότια Αφρική έχει ως εξής:

    Την Τετάρτη ο πρίγκιπας Χάρι θα συναντηθεί με τον βραβευμένο με Νόμπελ Ειρήνης Ντέσμοντ Τούτου, μια από τις πιο γνωστές προσωπικότητες στην μάχη κατά του Απαρτχάιντ και στενό φίλο του πρώτου μαύρου προέδρου της Νότιας Αφρικής, Νέλσον Μαντέλα. Την Πέμπτη ο πρίγκιπας θα συνεχίσει μόνος του την περιοδεία του στη Μποτσουάνα, την Ανγκόλα και το Μαλάουι, ενώ η Μέγκαν και ο Άρτσι θα παραμείνουν στη Νότια Αφρική, όπου θα συμμετάσχουν σε άλλες εκδηλώσεις.

    Στη Μποτσουάνα, όπου ζει το ένα τρίτο των άγριων ελεφάντων της Αφρικής, ο Χάρι θα ασχοληθεί με την προστασία της πανίδας, ένα ζήτημα που τον ενδιαφέρει πολύ.

    Μάλιστα, η χώρα αποτελεί και αγαπημένο προορισμό του ζευγαριού. Το 2016 ο πρίγκιπας Χάρι είχε αναφέρει στο BCC μετά την επίσημη ανακοίνωση των αρραβώνων τους ότι «κατάφερα να πείσω (τη Μέγκαν) να έρθει να με βρει στη Μποτσουάνα. Και κατασκηνώσαμε κάτω από τα αστέρια».

    Ο πρίγκιπας Χάρι θα μεταβεί στη συνέχεια στην Ανγκόλα, όπου θα ακολουθήσει τα βήματα της μητέρας του, της πριγκίπισσας Νταϊάνα, η οποία στη διάρκεια ταξιδιού της στη χώρα το 1997 είχε εμπλακεί ενεργά στην αντιμετώπιση των ναρκών κατά προσωπικού. Ο 35χρονος Χάρι πρόκειται να επισκεφθεί ένα πρόγραμμα αποναρκοθέτησης στο Χουάμπο, στην κεντροδυτική Ανγκόλα, και ένα ορθοπεδικό νοσοκομείο.



    ΣΧΟΛΙΑ