• Business Of Fashion

    Συνεργασία-σοκ: Η Κάιλι Τζένερ ενώνει τις δυνάμεις της με τον γαλλικό οίκο μόδας Balmain

    • NewsRoom


    Η οικογένεια Καρντάσιαν-Τζένερ πάντα εκπλήσσει, είτε με τις τολμηρές φωτογραφίες τους και τις αποκαλυπτικές εμφανίσεις τους είτε με τις ενέργειες τους. Η μικρότερη δισεκατομμυριούχος κόρη, όμως, της momager Κρις Τζένερ, Κάιλι, παρέλυσε το Instagram μετά την ανακοίνωση της συνεργασίας της εταιρείας της Kylie Cosmetics με τον γαλλικό οίκο μόδας Balmain.

    Στην επίσημη φωτογραφία της καμπάνιας δεσπόζει η Κάιλι Τζένερ ποζάροντας στο πλευρό του Ολιβιέ Ρουστέινγκ  (σχεδιαστής του οίκου Balmain) μπροστά σε ένα holographic background. Μέχρι στιγμής, η συλλογή αυτή θα κάνει την παρθενική της εμφάνιση στο Παρίσι, κατά την διάρκεια της επίδειξης του οίκου Balmain για την άνοιξη/καλοκαίρι 2020 στο Opéra Garnier.

    «Αυτή η special collection έχει ιδιαίτερη σημασία μιας και τιμά την πρώτη φορά που τα Kylie Cosmetics συμμετέχουν σε ένα fashion show ενώ Kylie Jenner αναλαμβάνει τον ρόλο του Artistic make up Director» αναφέρει το επίσημο Δελτίο Τύπου.

    Στο λογαριασμό της εταιρείας καλλυντικών δημοσιεύτηκαν και μερικά από τα προϊόντα της συνεργασίας, που φέρουν παστέλ χρώματα και street-art διαθέσεις.

     



    ΣΧΟΛΙΑ