• Business Of Fashion

    Ποιο είναι το «περιφρονημένο» χτένισμα που αγαπούν οι διάσημες

    • Μαργαρίτα Οικονόμου


    Η αλογοουρά είναι ένα χτένισμα που για περίπου δέκα χρόνια την απέφευγαν οι γυναίκες όπως ο «διάολος το λιβάνι». Αδίκως βέβαια καθώς αποτελεί ένα από τα πιο εύκολα και κομψά χτενίσματα που χρειάζεται λίγα μόλις λεπτά και απαιτεί μόνο ένα λαστιχάκι και μια χτένα.

    Όποιο και εάν είναι το στιλ της γυναίκας, μια αλογοουρά κολακεύει τους πάντες και είναι σήμα κατατεθέν για το γραφείο ή για μια βραδινή έξοδο. Ένα τόσο υποτιμημένο χτένισμα από το γυναικείο φύλο, έχει ευτυχώς αγαπηθεί περισσότερο από ποτέ από τις διάσημες προσωπικότητες του Χόλιγουντ και της μόδας, τιμώντας το σε «κόκκινα χαλιά», φωτογραφήσεις για editorials ακόμα και σε πασαρέλες, σε όλες τις παραλλαγές του χτενίσματος.

    Πράγματι η αλογοουρά είναι ένα χτένισμα που μπορεί να αναδείξει την δυναμικότητα, το sex appeal μέχρι και την κοριτσίστικη και γλυκιά πλευρά μιας γυναίκας και φαίνεται πως οι διάσημες το έχουν καταλάβει και το χρησιμοποιούν προς όφελος τους. Από την Αριάνα Γκράντε με την χαρακτηριστική αλογοουρά της μέχρι την εκρηκτική Τζένιφερ Λόπεζ.

     

    Τζίτζι Χαντίντ
    Η Κιμ Καρντάσιαν
    Η Αριάνα Γκράντε
    Η Camila Cabello
    Η Κιμ Καρντάσιαν
    Η Beyonce
    Η Beyonce
    Η Taylor Hill
    Η Κάιλι Τζένερ
    Η Χέιλι Μπίμπερ
    Η Rihanna
    Η Rihanna
    Η Τζένιφερ Λόπεζ



    ΣΧΟΛΙΑ