• Business Of Fashion

    Ο οίκος Cartier πρωτοπορεί: Κεντρικό πρόσωπο της νέας καμπάνιας η Αιγύπτια Γιασμίν Σάμπρι

    • NewsRoom

    H Γιασμίν Σάμπρι πρωταγωνιστεί στη νέα καμπάνια του Cartier


    Για πρώτη φορά γυναίκα από την Μέση Ανατολή γίνεται κεντρικό πρόσωπο του οίκου κοσμημάτων

    Νέο πρόσωπο πρωταγωνιστεί στην καμπάνια για τη νέα συλλογή του γαλλικού οίκου κοσμημάτων Cartier, Panthere De Cartier και δεν είναι άλλη από την Αιγύπτια ηθοποιό Γιασμίν Σάμπρι.

    Ο οίκος θέλησε να πρωτοπορήσει στην καμπάνια για τη νέα συλλογή, καθώς αυτή είναι η πρώτη φορά που μία γυναίκα με καταγωγή από την Μέση Ανατολή αναλαμβάνει τον ρόλο του κεντρικού προσώπου του οίκου.

    Η Γιάσμιν Σάμπρι πρωταγωνιστεί μαζί με τις Βρετανίδες ηθοποιούς Έλα Μπαλίνσκα και Άναμπελ Γουόλις, αλλά και την Ιταλίδα μοντέλο Μαριακάρλα Μπόσκονο στη νέα διαφημιστική καμπάνια και στο φιλμ με τίτλο «Into The Wild» του οίκου.

    Το βίντεο σκηνοθετήθηκε από τον Jonas Lindstroem και αποτελεί μνεία στο αδάμαστο πνεύμα του πάνθηρα (Panthere), που εμπνέει τον Cartier από το 1914. Οι τέσσερις γυναίκες παρουσιάζονται σε διαφορετικά αστικά τοπία, όπως μία παρισινή ταράτσα, αλλά και στο διάσημο Shibuya Crossing στο Τόκιο της Ιαπωνίας.

    H Γιασμίν Σάμπρι πρωταγωνιστεί στη νέα καμπάνια του Cartier

    Στο διαφημιστικό σποτ, η Σάμπρι φορά μαύρη φόρμα και βαδίζει κάτω από κολώνες που αντανακλούν την αιγυπτιακή κληρονομιά της, φορώντας παράλληλα χρυσά και διαμαντένια Panthere de Cartier ρολόι και σκουλαρίκια.

    Η ηθοποιός με καταγωγή από την Αίγυπτο είναι γνωστή για την φεμινιστική στάση της, αλλά και τη διεκδίκηση προοδευτικών δικαιωμάτων για τις γυναίκες στις αραβικές χώρες. Έγινε ευρέως γνωστή το 2013, όταν εμφανίστηκε στην αιγυπτιακή τηλεοπτική, μέσα από την σειρά «Khatawat El Shaytan».



    ΣΧΟΛΙΑ