• Business Of Fashion

    Νίκος Αλιάγας: Πώς σχολίασε τον «σικ ντουλαμά» της Γιάννας Αγγελοπούλου (pics)

    Γιάννα Αγγελοπούλου

    Γιάννα Αγγελοπούλου


    Θετικές εντυπώσεις απέσπασε η Γιάννα Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη για τις ενδυματολογικές επιλογές της κατά τη διάρκεια των εορτασμών για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση, με τον Νίκο Αλιάγα να εκφράζει τον θαυμασμό του για τον «chic ντουλαμά».

    Μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter, όπου είναι ιδιαίτερα δραστήριος, ο καταξιωμένος δημοσιογράφος και παρουσιαστής της τηλεοπτικής μετάδοσης της παρέλασης της 25ης Μαρτίου, ο οποίος τα τελευταία χρόνια είναι μόνιμος κάτοικος Παρισιού, σχολίασε το εντυπωσιακό ένδυμα της κ. Αγγελοπούλου για την ιδιαίτερη ημέρα.

    «Στην παρέλαση η @Gangelopoulou τίμησε τον Αριστείδης Τζονευράκης έναν ταλαντούχο κεντητή και Ελληνοράπτη (ο οποίος έφερε τις ελληνικές παραδοσιακές φορεσιές στο προσκήνιο της μόδας), φορώντας έναν σπάνιο και chic ντουλαμά. Μπράβο», έγραψε χαρακτηριστικά στο tweet του ο Νίκος Αλιάγας.

    Στην Εθνική Πινακοθήκη και στη συνέχεια στο δείπνο που παρατέθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο η Γιάννα Αγγελοπούλου φόρεσε ένα ηπειρώτικο πιρπιρί, αμάνικος επενδύτης, από το Λύκειο Ελληνίδων.

    Η εντυπωσιακή ζώνη ήταν από ασήμι, κατασκευασμένη από τεχνίτες στα Γιάννενα, ενώ τα σκουλαρίκια της είναι αντίγραφα από το μουσείο Μπενάκη, τα οποία κατασκευάζουν οι συνεργάτες του μουσείου, οικογένεια Κούκου.

    Στο ίδιο στιλιστικό ύφος παρουσιάστηκε η κυρία Αγγελοπούλου και στην παρέλαση. Εμφανίστηκε με έναν ντουλαμά από τον Αριστείδη Τζονευράκη, άμεσο συνεργάτη του Πελοποννησιακού-Λαογραφικού Ιδρύματος στο Ναύπλιο, που έχει πρόεδρο την Ιωάννα Παπαντωνίου.

    Γιάννα Αγγελοπούλου

    Ο κ. Τζονευράκης διαθέτει το δικό εργαστήρι στο Άργος υπό την ονομασία «Αριστοτέχνημα».

    Διαβάστε επίσης:

    Ωδή στις γυναίκες της Επανάστασης

    Τζο Μπάιντεν: Το μήνυμα φιλίας και συνεργασίας με αφορμή την επέτειο της 25ης Μαρτίου

    Πρίγκιπας Κάρολος: Δάκρυσε μπροστά από το μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη



    ΣΧΟΛΙΑ