• Business Of Fashion

    Νέες στολές δια χειρός Μαίρης Κατράντζου και νέα πρόσωπα στη λαμπερή εκδήλωση της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής στον δρόμο για το Παρίσι

    Η Μαίρη Κατράντζου, ο Σπύρος Καπράλος και ο Νίκος Ιατρού με τις νέες στολές της σχεδιάστριας


    Καθώς πλησιάζουν οι Ολυμπιακοί Αγώνες στην Πόλη του Φωτός, η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, σε μια λαμπερή εκδήλωση στην έδρα της, ευχαρίστησε τους χορηγούς και τους υποστηρικτές της, παρουσίασε την νέα Πρωθιέρεια, τον νέο συνθέτη των Τελετών Αφής της Φλόγας και τις νέες ενδυμασίες των Ιερειών.

    Η διεθνής Μαίρη Κατράντζου (Mary Katrantzos) που τιμήθηκε  από τον Πρόεδρο της ΕΟΔ, Σπύρο Καπράλο, και τον Πρόεδρο της Επιτροπής Μάρκετινγκ, Νίκο Ιατρού, δημιούργησε τις ενδυμασίες για τις Ιέρειες στις Τελετές της Φλόγας, οι οποίες παρουσιάσθηκαν με ένα δρώμενο από δύο Ιέρειες και έναν Κούρο.

    Το δρώμενο ήταν σχεδιασμένο από την Χορογράφο Άρτεμις Ιγνατίου, οι δε στολές έχουν πολλά αρχαιοελληνικά στοιχεία και απέσπασαν μεγάλο χειροκρότημα.

    Ο Πρόεδρος της ΕΟΕ Σπύρος Καπράλος, η Τόνια Φουσέκη, «ψυχή» της Ελληνικής Εβδομάδας Μόδας, και ο Στέλιος Κωνσταντινίδης

    Παρουσιάσθηκαν επίσης από έξι αθλητές και αθλήτριες τα ρούχα της εταιρείας 4F που θα ντύσουν την ελληνική αποστολή στους Ολυμπιακούς Αγώνες «Παρίσι 2024».

    Σε ρόλο μοντέλων οι πρωταθλητές και πρωταθλήτριες Ευαγγελία Πλατανιώτη (καλλιτεχνική κολύμβηση), Αλεξάνδρα Ασημάκη (υδατοσφαίριση), Χριστίνα Μπούρμπου (κωπηλασία), Στέφανος Ντούσκος (κωπηλασία), Δημήτρης Μάρκος (κολύμβηση) και Μάνος Ζερδεβάς (υδατοσφαίριση).

    Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής Σπύρος Καπράλος ευχαρίστησε τους χορηγούς λέγοντας μεταξύ άλλων: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που είστε σήμερα εδώ, όλοι οι άνθρωποι, οι εταιρείες και οι φορείς που έχετε στηρίξει και συνεχίζεται να στηρίζετε την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, στην προσπάθεια πού κάνει να βοηθά τους αθλητές υψηλού επιπέδου να προκριθούν στους Ολυμπιακούς Αγώνες».

    Βραβεύθηκαν επίσης όλοι οι χορηγοί και οι υποστηρικτές της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής αλλά και όσοι συμμετέχουν στο πρόγραμμα «Υιοθετήστε έναν Αθλητή στο Δρόμο για το Παρίσι» από αθλητές που έχουν προκριθεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες του καλοκαιριού.

    Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας της ΕΟΕ, Θανάσης Βασιλειάδης, παρουσίασε την νέα Πρωθιέρεια, τη βραβευμένη ηθοποιό Μαίρη Μηνά, και τον νέο μουσικοσυνθέτη, τον διεθνώς καταξιωμένο Δημήτρη Παπαδημητρίου.

    Ανακοίνωσε δε ότι στις Τελετές της Ολυμπιακής Φλόγας θα είναι: η δική μας Νάνα Μούσχουρη, ο διεθνούς φήμης παρουσιαστής Νίκος Αλιάγας, η διεθνούς φήμης σοπράνο Joyce DiDonato, η χορογράφος Άρτεμης Ιγνατίου, καθώς και η σοπράνο Μυρσίνη Μαργαρίτη και ο τενόρος Μπάμπης Βελισσάριος. Επίσης, ο καλλιτεχνικός διευθυντής Φωκάς Ευαγγελινός, τα Μουσικά Σύνολα και η Χορωδία της ΕΡΤ, Παιδικές χορωδίες, η γυναικεία χορωδία CHORES και η Wolves Team.

    Σε ρόλο μοντέλων οι πρωταθλητές με τις νέες στολές

    Σε μια ιδιαίτερα συγκινητική στιγμή, η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή με τη Χορογράφο των Τελετών της Ολυμπιακής Φλόγας Άρτεμης Ιγνατίου, τίμησε την προηγούμενη Πρωθιέρεια Ξανθή Γεωργίου, τον συνθέτη Γιάννη Ψειμάδα και την σχεδιάστρια των Στολών Ελένη Κυριάκου.

    Διαβάστε επίσης

    Τα εμβληματικά φουλάρια του Οίκου Hermes έχουν… άρωμα Ελλάδας

    Εντυπωσίασαν για άλλη μια φορά οι δημιουργίες της Celia Kritharioti στο κόκκινο χαλί των Oscar 2024

    Μία Ελληνίδα βρίσκει λύσεις στα υδάτινα προβλήματα της Λιβύης



    ΣΧΟΛΙΑ