• Business Of Fashion

    Μελάνια Τραμπ: Φόρεσε 4 διαφορετικά ζευγάρια Louboutin στη σύνοδο του ΝΑΤΟ

    • NewsRoom


    Mε ένα εντυπωσιακό φόρεμα του Λιβανέζου σχεδιαστή Elie Saab, αξίας 6.000 λιρών εμφανίστηκε η Μελάνια Τραμπ στο Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ, κλέβοντας τα ανδρικά βλέμματα, που φαίνεται ότι αγνόησαν τον κίνδυνο που ακούει στο όνομα… Ντόναλντ Τραμπ.

    Όμως, το λευκό διαφανές φόρεμα δεν ήταν το μοναδικό στοιχείο στην εμφάνισή της που έκανε εντύπωση. Η Melania μαζί με τις υπόλοιπες Πρώτες Κυρίες, μεταξύ των οποίων και η κομψότατη Brigitte Macron της Γαλλίας, παρακολούθησαν συναυλία κλασικής μουσικής και για την περίσταση επέλεξε ένα blue navy μίντι αμάνικο φόρεμα του Βέλγου σχεδιαστή Raf Simons, το οποίο συνδύασε μ’ ένα ζευγάρι λευκές ψηλοτάκουνες γόβες, επίσης Louboutin.

    Melania-3

    Melania-4

    Μάλιστα, δεν ήταν λίγοι αυτοί που σχολίασαν ότι η Melania Trump είχε φορέσει 4 διαφορετικά ζευγάρια Louboutin στις εμφανίσεις της στο Βέλγιο (τα δυο στα πλαίσια των εμφανίσεων της με αφορμή τη Σύνοδο, ένα μπεζ κατά την αναχώρησή της από την Washington και άλλο ένα, μαύρο, κατά την άφιξή της στη βελγική πρωτεύουσα), προτιμώντας τον Γάλλο σχεδιαστή παπουτσιών για την ευρωπαϊκή της περιοδεία αντί για τον αγαπημένο της Manolo Blahnik.

    Η Melania αναχωρεί από την Washington…

    Melania-1

    …και η άφιξή της στο Βέλγιο

    Melania-2

    Ποιος είναι όμως ο Christian Louboutin;

    Ο Christian Louboutin είναι ένας από τους πιο γνωστούς σχεδιαστές υποδημάτων στον κόσμο· οι κόκκινες σόλες των σχεδίων του έχουν γίνει συνώνυμο της πολυτέλειας και των διάσημων σταρ. Σύμφωνα με το περιοδικό New Yorker, ο διάσημος σχεδιαστής πουλάει πάνω από 500.000 ζευγάρια από τα λαμπερά παπούτσια του κάθε χρόνο. Η εταιρία του έχει πάνω από 50 ομώνυμα καταστήματα σε 24 χώρες.

    Ο Christian Louboutin άνοιξε το πρώτο του κατάστημα στο Παρίσι το 1992· τα παπούτσια του με τις κόκκινες σόλες, φτιαγμένα στην Ιταλία, κατέκτησαν πολύ γρήγορα την καρδιά των ηθοποιών του Χόλιγουντ και των ανθρώπων της μόδας στο Παρίσι. Ο σχεδιαστής πιστεύει πως τα παπούτσια του έχουν την ικανότητα να «κάνουν μια γυναίκα να δείχνει σέξι, όμορφη και να δείχνουν τα πόδια της όσο πιο μακριά γίνεται».

    Προσφάτως, το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο αναγνώρισε την αποκλειστικότητα της κόκκινης σόλας στα γυναικεία παπούτσια του Louboutin, με τον Γάλλο υποδηματοποιό να κερδίζει τη νομική μάχη για την κατοχύρωση του χρώματος ως εμπορικού του σήματος.

    «Είναι μια μεγάλη νίκη και μια πολύ μεγάλη ικανοποίηση», δήλωσαν οι εκπρόσωποι του διάσημου σχεδιαστή.

    «Ένα χρώμα μπορεί να κατατεθεί ως εμπορικό σήμα και να κατοχυρωθεί», έκριναν οι Ευρωπαίοι δικαστές σε απόφασή τους που ζητούν να επιβληθεί στην Ολλανδία, όπου ο Louboutin είχε προσφύγει εναντίον μιας ολλανδικής εταιρίας για αντιποίηση εμπορικού σήματος.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Πώς η Μελάνια έκλεψε τα βλέμματα

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Christian Louboutin: Ο άνθρωπος πίσω από το «κόκκινο» όνειρο κάθε γυναίκας

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Το Zara τζάκετ της Μελάνια Τραμπ που άναψε φωτιές



    ΣΧΟΛΙΑ