• Business Of Fashion

    Μέχρι και η βασίλισσα Λέτιθια φοράει ξανά και ξανά το ίδιο σύνολο

    • NewsRoom


    Η βασίλισσα Λετίθια είναι σίγουρα μία από τις πιο καλοντυμένες γαλοζοαίματες, καθώς έχει αποδείξει πολλές φορές πως οι εμφανίσεις της είναι η επιτομή του στιλ, ακόμα και όταν φοράει ξανά και ξανά το ίδιο σύνολο…

    Πρόσφατα ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τη 47χρονη βασίλισσα στη συνάντηση με εκπροσώπους της Ισπανικής Ομοσπονδίας Σπάνιων Ασθενειών στη Μαδρίτη, φορώντας ένα «γνώριμο» λευκό σακάκι με σχέδιο pied-de-poule από το brand Uterqüe. Η ίδια ολοκλήρωσε το το σύνολο της ακριβώς όπως είχε κάνει και την προηγούμενη φορά που είχε διαλέξει το συγκεκριμένο blazer, συνδυάζοντας το με δερμάτινο παντελόνι του ίδιου brand, μαύρο ζιβάγκο, μυτερές γόβες και δερμάτινο clutch.

    Η πρώτη φορά που η βασίλισσα Λετίθια είχε επιλέξει το συγκεκριμένο look ήταν στις αρχές Νοεμβρίου, όταν o φακός την έπιασε να επιβιβάζεται στην πτήση της για την Κούβα. Η ίδια είχε ποζάρει φορώντας ένα σύνολο το οποίο έμοιαζε πολύ με το πρόσφατο. Για το τότε «airport look» της είχε συνδυάσει το κομψό blazer με μαύρο cigarette παντελόνι, μαύρες ψηλοτάκουνες γόβες και μαύρο ζιβάγκο.



    ΣΧΟΛΙΑ