• Business Of Fashion

    Μαρί Γυπαράκη: Η γυναίκα πίσω από το Amaris Mykonian Art Stories

    • Της Στεφανίας Παπαδημητρίου


    Η εικαστικός και δημιουργός του επιτυχημένου brand Amaris Mykonian Art Stories, μας μίλησε για την φιλοσοφία της, αλλά και για τη νέα της συλλογή

    Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, ανανέωσαν το ραντεβού τους εκατοντάδες εκθέτες, σχεδιαστές, νέοι δημιουργοί και μεγάλα brands ώστε να  παρουσιάσουν το όραμά τους για τα trends που θα πρωταγωνιστήσουν στις ντουλάπες μας τη σεζόν Άνοιξη-Καλοκαίρι 2020.

    Από την Παρασκευή 24 έως και τη Δευτέρα 27 Ιανουαρίου, η μεγαλύτερη εμπορική έκθεση μόδας στην Ελλάδα και τη Νοτιοανατολική Ευρώπη, Athens Fashion Trade Show, λαμβάνει χώρα στο Metropolitan Expo.

    Εκεί βρεθήκαμε και εμείς.

    Ο χώρος είναι τεράστιος και τα προϊόντα εντυπωσιακά, καθένα με το δικό του τρόπο. Την προσοχή μας, όμως, τράβηξε το πιο χρωματιστό, το πιο φωτεινό corner -εκείνο που βρίσκεται η συλλογή του brand Amaris Mykonian Art Stories. Μας υποδέχθηκε με χαμόγελο η εικαστικός και δημιουργός του, Μαρί Γυπαράκη, με την ομάδα της, δίνοντάς μας μία μικρή γεύση από την εαρινή κολεξιόν.

    Βασικά χαρακτηριστικά της; Αέρινα υφάσματα, στολισμένα με ευφάνταστα μοτίβα βγαλμένα από πίνακες που έχει ζωγραφίσει η ίδια η κυρία Γυπαράκη! Όλες οι συνθέσεις είναι, συνεπώς, μοναδικές και προέρχονται από τέχνη.

    Μιλώντας στο mononews.gr, αποκάλυψε ότι κάθε μία από της δημιουργίες της είναι αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς, καθώς στόχος ολόκληρης της ομάδας είναι η συνεχής βελτίωση.

    «Φέτος έχουμε αναβαθμίσει τα υφάσματα, έχουμε περάσει σε μετάξι και βισκόζη», δήλωσε.

    Στην Amaris σκοπός είναι να καλυφθούν οι ανάγκες της μέσης γυναίκας σε καλοραμμένα ρούχα, με φίνα υφάσματα, γι’ αυτό οι τιμές γίνονται όσο το δυνατόν πιο προσιτές.

    Ένας ακόμα λόγος της τεράστιας επιτυχίας αυτής της σχετικά καινούργιας εταιρείας, είναι  ότι ταράζει τα νερά. «Τόσο οι άνδρες, όσο και οι γυναίκες έχουν κουραστεί με τη μονοτονία, με το μονόχρωμο. Καλοδέχθηκαν την Amaris και την αγκάλιασαν γιατί προσφέρει αυτό το ‘κάτι άλλο’», μας είπε η καλλιτέχνιδα.

    Δεν είναι, λοιπόν, τυχαίο που μέσα σε λίγα μόλις χρόνια, τόσο οι Ελληνίδες όσο και οι γυναίκες του εξωτερικού έχουν αγαπήσει το συγκεκριμένο brand. Μάλιστα, όπως μας αποκάλυψε η Μαρί Γυπαράκη, φέτος ήταν η πρώτη χρονιά που το κοινό ζητούσε και χειμερινή κολεξιόν, με αποτέλεσμα να κυκλοφορήσουν φουλάρια!

    Είναι πολύ δύσκολο στην καθημερινότητα του 2020 μία γυναίκα να ξεχωρίσει με τα ρούχα που φοράει. Λίγο η γρήγορη μόδα, λίγο τα social media που οδηγούν στις ίδιες περίπου επιλογές, έχουν οδηγήσει σε μία ομοιομορφία, κάτι που δεν είναι απαραίτητα θετικό. Η Amaris Mykonian Art Stories, έχοντας κάνει αισθητή την παρουσία της, είναι εδώ για κάθε σύγχρονη, δυναμική γυναίκα που θέλει να λάμψει με στιλ.

    Ανακαλύψτε της δημιουργίες του αγαπημένου brand στο επίσημο site www.amarisartstories.com, καθώς και τις σελίδες του σε Instagram και Facebook.

     



    ΣΧΟΛΙΑ