• Business Of Fashion

    Κέιτ Μίντλετον: Υπέρλαμπρη στα κόκκινα στην πρώτη επίσημη δεξίωση που διοργάνωσε ο Ουίλιαμ στο Παλάτι

    • NewsRoom

    Πρίγκιπας Ουίλιαμ και Κέιτ Μίντλετον


    Με ένα υπέρλαμπρο κατακόκκινο φόρεμα εμφανίστηκε η Κέιτ Μίντλετον το βράδυ της Δευτέρας, στο Παλάτι του Μπάκιγχαμ, δίπλα στον σύζυγό της και μελλοντικό βασιλιά της Μεγάλης Βρετανίας, Ουίλιαμ.

    Ο Δούκας και η Δούκισσα του Κέιμπριτζ για πρώτη φορά φιλοξένησαν μία επίσημη δεξίωση στο Παλάτι, με αφορμή την Σύνοδο Κορυφής για τις επενδύσεις μεταξύ Βρετανίας και Αφρικής, στην οποία το «παρών» έδωσαν εκλεκτοί καλεσμένοι.

    Τις εντυπώσεις έκλεψε η Κέιτ, η οποία επέλεξε να φορέσει ένα κόκκινο φόρεμα του brand Needle & Thread, το οποίο κοστίζει 480 ευρώ.

    Οι διαφάνειες στα μακριά μανίκια και οι ασημένιες πούλιες που διακοσμούν το φόρεμα ξεχωρίζουν.

    Μάλιστα, το συγκεκριμένο φόρεμα είναι εμπνευσμένο από ένα vintage τραπεζομάντιλο.

    Το look της ολοκλήρωσε με ένα ζευγάρι κόκκινες γόβες Gianvito Rossi, αξίας 600 ευρώ.

    Πρίγκιπας Ουίλιαμ και Κέιτ Μίντλετον

    Στη δεξίωση παρευρέθηκαν ο πρίγκιπας Έντουαρντ και σύζυγός του και Κόμισσα του Ουέσεξ, Σόφι, αλλά και η πριγκίπισσα Άννα.

    Η Δούκισσα του Κέιμπριτζ Κέιτ Μίντλετον και η Κόμισσα του Ουέσσεξ, Σόφι

    Η δεξίωση συνέπεσε με την αποχώρηση του αδελφού του Ουίλιαμ, πρίγκιπα Χάρι από την Αγγλία και το ταξίδι του πίσω στον Καναδά προκειμένου να βρεθεί κοντά στη σύζυγό του, Μέγκαν Μαρκλ και τον γιο τους, Άρτσι, αφού έκλεισε τη συμφωνία σχετικά με τη νέα του οικονομικά ανεξάρτητη ζωή, μακριά από την βασιλική οικογένεια.

    Όπως αναφέρουν τα βρετανικά Μέσα, στη δεξίωση ήταν να βρεθεί και ο Χάρι, ωστόσο τα σχέδιά του άλλαξαν, αφού πλέον αποσύρθηκε από τα βασιλικά του καθήκοντα και βρίσκεται στον Καναδά με την Μέγκαν και τον Άρτσι.



    ΣΧΟΛΙΑ