• LIFE&STYLE

    Πιο ευτυχισμένη από ποτέ η Μέγκαν Μαρκλ στον Καναδά – Εθεάθη με τον γιο της λίγο πριν την άφιξη του Χάρι

    • NewsRoom

    Η Μέγκαν Μαρκλ με τον γιο της, Άρτσι


    Για πρώτη φορά μετά την επιστροφή της στον Καναδά και το «σκληρό» Megxit, η Μέγκαν Μαρκλ εθεάθη μαζί με τον γιο της, Άρτσι και τα σκυλιά της να απολαμβάνουν την βόλτα τους.

    Το πρωί της Δευτέρας, η Δούκισσα του Σάσεξ αναμένοντας την άφιξη του συζύγου της, πρίγκιπα Χάρι στο Βανκούβερ, μετά από αρκετές ημέρες κλεισμένη στην έπαυλη των 14 εκατομμυρίων δολαρίων, όπου διαμένει προσωρινά, έκανε την βόλτα της στο Horth Hill Regional Park, με τη συνοδεία bodyguard.

    Χαμογελαστή και ευδιάθετη, η Μέγκαν είχε στην αγκαλιά της τον 8 μηνών Άρτσι μέσα σε μάρσιπο και κρατούσε από τα λουριά τους, τα δύο σκυλιά της, ένα μαύρο λαμπραντόρ, τον Oz και ένα μπιγκλ, τον Guy.

    Ντυμένη casual, η πρώην ηθοποιός φαινόταν πιο ευτυχισμένη από ποτέ. Φορούσε μαύρα leggings, ένα πράσινο σκουφάκι και τις αγαπημένες τις μπότες ορειβασίας του brand Kamick, όπως αναφέρει η Daily Mail.

    Αργότερα το βράδυ της Δευτέρας κατέφτασε στο Βανκούβερ μετά από δύο εβδομάδες απουσίας, ο πρίγκιπας Χάρι, αφού τακτοποίησε τα θέματα που εκκρεμούσαν με την γιαγιά του και βασίλισσα της Αγγλίας, Ελισάβετ.

    Η υπερατλαντική αυτή πτήση, που σύμφωνα με την αναλυτική Daily Mail, άργησε έξι λεπτά, σήμανε το τέλος της βασιλικής του ζωής, τον μόνο τρόπο ζωής που γνωρίζει από την ημέρα της γέννησής του μέχρι και σήμερα.

    Ο φωτογραφικός φακός των παπαράτσι απαθανάτισε τον Χάρι έξω από το αεροδρόμιο να κουβαλάει έναν πράσινο σάκο, φορώντας τζιν, ένα μαύρο μπουφάν και ένα μπλε σκουφάκι.

    Ο πρίγκιπας Χάρι έξω από το αεροδρόμιο



    ΣΧΟΛΙΑ