• Business Of Fashion

    Κέιτ Μίντλετον: Υπέρκομψη και γεμάτη αυτοπεποίθηση σε νέα επίσημη εμφάνιση

    • NewsRoom

    Κέιτ Μίντλετον


    Μπορεί η Μέγκαν Μαρκλ να παραιτήθηκε από τα βασιλικά της καθήκοντα και την βασιλική οικογένεια, ωστόσο η Κέιτ Μίντλετον συνεχίζει ακάθεκτη στο ρόλο της Δούκισσας με νέα περιοδεία στη Μεγάλη Βρετανία.

    Μετά την επίσημη δεξίωση που διοργάνωσε ο Δούκας και η Δούκισσα του Κέιμπριτζ, Ουίλιαμ και Κέιτ στο Παλάτι του Μπάκιγχαμ, η Κέιτ επισκέφτηκε το Μουσείο Επιστήμης στο Μπέρμιγχαμ, «Thinktank».

    Για ακόμα μία φορά ντύθηκε εντυπωσιακά, αφού επέλεξε μία στιλάτη μπλούζα από ύφασμα σεβρόν, σε τιρκουάζ και μπλε χρώμα, με έναν φιόγκο στο πάνω μέρος. Το συγκεκριμένο κομμάτι είναι δημιουργία του αγαπημένου βρετανικού brand της Κέιτ Μίντλετον, Tabitha Webb και κοστίζει 295 λίρες.

    Το συνδύασε με ένα μαύρο ψηλόμεσο παντελόνι του brand Jigsaw, αξίας 130 λιρών.

    Τα μακριά μαλλιά της άφησε κάτω σε χαλαρές μπούκλες, όπως συνηθίζει, ενώ κράτησε σε ήπιους τόνους το μακιγιάζ της, χωρίς να χάνει την απαραίτητη λάμψη της.

    Ολοκλήρωσε το κομψό look της με ένα ζευγάρι εντυπωσιακά πράσινα σκουλαρίκια από το brand Monica Vinader, αξίας £115.

    Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής της, ξεναγήθηκε στην διαδραστική μίνι πολιτεία, που δημιουργήθηκε στο χώρο του Μουσείου με την βοήθεια των παιδιών και μίλησε στους γονείς και τους παιδαγωγούς σχετικά με την έρευνα που σκοπεύει να διεξάγει σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο.

    Περιλαμβάνει ένα ερωτηματολόγιο με 5 μίνι ερωτήσεις που στόχο έχουν να πυροδοτήσουν μία μεγαλύτερη συζήτηση αναφορικά με τα πρώτα χρόνια της ζωής του ανθρώπου που τελικά θα φέρει μία θετική αλλαγή διαρκείας και στις επόμενες γενιές.

    Σε δήλωσή της, η Κέιτ Μίντλετον ανέφερε:

    «Οι γονείς, οι παιδαγωγοί και οι οικογένειες βρίσκονται στο επίκεντρο της φροντίδας των παιδιών, γι’ αυτό και θέλω να τους ακούσω. Ως γονέας γνωρίζω πόσο αγαπάμε την μελλοντική υγεία και ευτυχία των παιδιών μας.

    Θέλω να ακούσω τα βασικά ζητήματα που επηρεάζουν τις οικογένειες και τις κοινότητές μας, ώστε να μπορώ να επικεντρωθώ στην δουλειά μου, όπου χρειάζεται περισσότερο. Η φιλοδοξία μου είναι να παρέχω μια μόνιμη αλλαγή για τις επόμενες γενιές».

    Η Δούκισσα του Κέιμπριτζ έχει ένα φορτωμένο πρόγραμμα για αυτή την εβδομάδα, αφού θα επισκεφτεί ακόμη το Λονδίνο, το Κάρντιφ και το Σάρεϊ.

    Tabitha Webb



    ΣΧΟΛΙΑ