• Business Of Fashion

    Executive look of the day: Summer Blue

    • Working in style


    Έχω ένα κόλπο όταν επιλέγω έντονα χρώματα για ρούχα…

    Ξέρω για παράδειγμα ότι μου πάει το κόκκινο, επειδή το έχω φορέσει πολύ και έχω λάβει καλές κριτικές, όπως και το μπλε του κοβαλτίου αντίστοιχα (ευτυχώς γιατί είναι και τα δύο αγαπημένα χρώματα). Όταν όμως βλέπω ένα φόρεμα που δεν έχω κάποιο αντίστοιχο χρώμα, προβληματίζομαι για το αν θα μου πήγαινε ή όχι.

    Επειδή όπως έχω αναφέρει και στο παρελθόν το 80%  των ρούχων μου τα αγοράζω online από Αμερική και επειδή η χώρα αυτή είναι πολύ μπροστά στο ηλεκτρονικό εμπόριο, κάνω ένα μικρό τρικ… Κοιτάω ποιο μοντέλο έχει επιλέξει η εταιρία για να αναδείξει το φόρεμα… Επειδή είμαι πολύ μελαχρινή και το καλοκαίρι ακόμη περισσότερο, αν το ρούχο που μου αρέσει η εταιρία έχει επιλέξει να το φοράει ξανθό ή με πολύ ανοιχτή επιδερμίδα μοντέλο, τότε μάλλον δεν είναι για μένα. Αν πάλι το μοντέλο έχει σκούρα επιδερμίδα όπως βλέπουμε εδώ, καταλαβαίνω ότι είναι ένα χρώμα που ταιριάζει σε σκούρες επιδερμίδες και άρα και σε εμένα.

    Το φόρεμα το σημερινό έχει πολύ έντονο μπλε χρώμα και ένα υπέροχο γεωμετρικό μοτίβο σε μαύρο. Ουσιαστικά χωρίζει στην μέση με μία οριζόντια ραφή. Το πάνω κομμάτι είναι διπλοεπενδυμένο και στενό στο σώμα, ενώ το κάτω όχι· υποθέτω για να κάνει αυτό το ωραίο άνοιγμα σε alpha γραμμή και να πέφτει πλούσιο στο σώμα.

    Δεν είναι εύκολο φόρεμα, γιατί δεν μπορεί κάνεις να κρύψει τίποτα. Αγκαλιάζει κάθε καμπύλη και επειδή το ύφασμα είναι λεπτό, δεν μπορεί να σκεπάσει καμία ατέλεια.

     

    Tο φοράω και χειμώνα και καλοκαίρι, το χειμώνα με καλσόν και μποτάκια, όπως φαίνεται και στην φωτογραφία, και το καλοκαίρι με γόβες ή πέδιλα. Δεν έχω καταφέρει να το συνδυάσω με κάποιο άλλο χρώμα εκτός από μαύρο, αλλά κάθε πρόταση δεκτή.

    Το κρεμαστό το έχει φτιάξει μία αγαπημένη φίλη με κρύσταλλο Swarovski heart και επειδή με αγαπάει μού έβαλε και ένα ματάκι για το καλό!

     

    Οι γόβες είναι καστόρινες Nine West, αναπαυτικές, παρότι είναι ψηλές, γιατί έχουν ένα ωραίο τετράγωνο τακούνι, και είναι σχετικά στρογγυλεμένες μπροστά (Denton ονομάζεται το μοντέλο). Επειδή τα παπούτσια τα φοράω πολλές ώρες, όταν βρω κάποιο ζευγάρι που με βολεύει, το αποκτώ σε όσα χρώματα μπορώ. Τις συγκεκριμένες τις έχω και σε ένα υπέροχο nude.

    Η τσάντα, παρότι δεν φαίνεται καλά, είναι μία απλή κλασσική Nine West, αγορασμένη από το Golden Hall, βολική, με αρκετό χώρο, και το καλό της είναι ότι κρατιέται εύκολα στο χέρι, αλλά κρεμιέται και άνετα στον ώμο.

     

    Ακολουθήστε την Working in Style στην σελίδα της στο Instagram



    ΣΧΟΛΙΑ