• Business Of Fashion

    Executive look of the day: Περιμένοντας την άνοιξη


    Είμαι μεγάλη λάτρης των τακουνιών. Το 90% και παραπάνω των παπουτσιών μου έχει τουλάχιστον 8 πόντους τακούνι.  Υπάρχουν όμως κάποια ρούχα που δεν μπορούν να δείξουν αυτό που είναι αν δεν φορεθούν με το παπούτσι που τους ταιριάζει.

    Αυτό το παντελόνι είναι ένα από αυτά.  Το φόρεσα γιατί με παραπέμπει σε καλοκαίρι, και ήθελα να αλλάξω λίγο διάθεση από την μαυρίλα του καιρού. Με παραπέμπει σε καλοκαίρι γιατί είναι λινό, μαλακό, φαρδύ και άνετο . Γιατί το έχω φορέσει με αθλητικά, με σανδάλια και με loafers. Αυτό της φωτογραφίας είναι blue-black, αλλά το έχω και σε ένα υπέροχο ζαχαρί, και είναι τα πιο αγαπημένα κομμάτια της καλοκαιρινής και ανοιξιάτικής μου γκαρνταρόμπας. Είναι και τα δύο αγορασμένα online από το Loft by Ann Taylor, πριν 2 καλοκαίρια.

    Αφού λοιπόν αποφασίστηκε το παντελόνι, έπρεπε να βρω πουκάμισο. Τι ωραιότερο από ένα όμορφο μπλε πουκάμισο γεμάτο πολύχρωμες ανεμώνες;  Όσοι με ακολουθείτε θα έχετε προσέξει ότι ποτέ δεν φοράω κάποιο ρούχο χωρίς κρεμαστό. Ελαφρύ, βαρύ, κοντό, μακρύ, πάντα κάτι υπάρχει.

     Όταν όμως φόρεσα το συγκεκριμένο πουκάμισο και κοιτάχτηκα στον καθρέφτη, το σύνολο ήταν τόσο πλήρες που δεν ήθελα τίποτα να το χαλάσει. Η βασική ομορφιά σε αυτό είναι ότι έχει δύο πλάγια σκισίματα στο λαιμό, σχεδόν κατά μήκος της κλείδας τα οποία κλείνουν με τέσσερα κουμπιά από το ίδιο ύφασμα. Το ύφασμά του είναι μαλακό και χυτό και αγκαλιάζει το σώμα. Είναι κι αυτό Loft by Ann Taylor και φυσικά αγορασμένο online σε κάποιο cyber sale πέρυσι την άνοιξη.

    Τα παπούτσια είναι loafers από λουστρίνι και τα αγόρασα από ένα μαγαζί στην Ιπποκράτους εδώ και πολλά χρόνια! Η πωλήτρια μου τα διαφήμισε ως απομίμηση στυλ Prada, αλλά ειλικρινά μου φάνηκαν πιο όμορφα, πιο κομψά και σίγουρα πιο οικονομικά από τα αντίστοιχα αυθεντικά. Άλλωστε για ίσιο παπούτσι που φοράω 2 φορές το χρόνο δεν θα αξιολογούσα με τίποτα το κόστος.

    Σε αντίθεση μια τσάντα, η οποία μπορεί να κρατηθεί μέρα ή νύχτα εντός ή εκτός γραφείου, αξίζει το έξοδο. Η συγκεκριμένη είναι Prada κλασσική μαύρη δερμάτινη, αγορασμένη στο Λονδίνο πριν από τουλάχιστον 10 χρόνια μία επένδυση που δεν έχω μετανιώσει ποτέ, γιατί έχει αποδώσει ιδιαίτερα.

    Ακολουθήστε την Working in Style στην σελίδα της στο Instagram . 



    ΣΧΟΛΙΑ