• Business Of Fashion

    Executive look of the day: Η γοητεία της απλότητας


    To λευκό είναι ένα υπέροχο χρώμα. Το φοράμε ιδιαίτερα το καλοκαίρι και κυρίως μετά το μέσον του καλοκαιριού που έχουμε και λίγο μαυρίσει, αλλά μπορεί να δημιουργήσει ένα πολύ κομψό σύνολο, με ένα απλό παντελόνι και τα κατάλληλα αξεσουάρ. Όσο για το μπλε και ιδιαίτερα το μπλε σκούρο,  είναι το δεύτερο πιο αγαπημένο μου χρώμα μετά το μαύρο. Ίσως γιατί πλησιάζει προς το μαύρο….  Ο συνδυασμός μπλε με άσπρο, παρότι μπορεί να παραπέμπει σε παρέλαση, είναι για μένα αξεπέραστος αν συνδυαστεί σωστά.

    Το συγκεκριμένο παντελόνι έχει μία ψιλή λευκή ρίγα που ούτε καν διακρίνεται στην φωτογραφία, είναι Tommy Hilfiger και το είχα βρει τυχαία ένα και μοναδικό παντελόνι και νούμερο στο mcArthurGlen, σε μία απίστευτη τιμή, από τις πιο τυχερές μου αγορές!

    Το μπλουζάκι είναι ΖARA, από την φετινή σεζόν λευκό πλεκτό, με τρία όμορφα χρυσά κουμπιά που το στολίζουν στο πίσω μέρος. Μαλακό, ακολουθεί τις καμπύλες του σώματος. Με έχει βολέψει τόσο πολύ που το έχω πάρει και σε μπεζ.

     

    Η ζώνη είναι μία απλή μπλε καστόρινη ζώνη, Benetton την οποία χωρίς υπερβολή την έχω εδώ και 25 χρόνια, και δεν έχω βρει κάποια που να μου αρέσει το ίδιο για να την αντικαταστήσω.

    Τα παπούτσια είναι ιδιαίτερα αγαπημένα. Επειδή δεν μου αρέσουν τα μυτερά παπούτσια, τα συγκεκριμένα είναι ακριβώς όσο στρογγυλεμένα τα θέλω. Επιπλέον έχουν μία όμορφη λεπτομέρεια. Ενώ είναι μπλε, το τακούνι είναι στο χρώμα του ξύλου αλλά πολύ διακριτικό. Είναι Ralph Lauren, το μοντέλο ονομάζεται Zabrina και τα έχω περίπου 10 χρόνια, οπότε δεν κυκλοφορούν δυστυχώς πια. Επειδή η επαγγελματική μας μέρα είναι μεγάλη, τα παπούτσια είναι πάντα κρίσιμος παράγοντας επιβίωσης. Πρέπει να είναι κομψά αλλά ταυτόχρονα άνετα, για να μπορούμε να τα φοράμε 10 και πλέον ώρες. Γι’ αυτό όταν βρω κάποιο παπούτσι που με βολεύει το παίρνω σε όσα διαθέσιμα χρώματα βρω. Αυτά τα είχα σε μαύρο, σε καφέ σκούρο αλλά και σε ένα υπέροχο tabac δυστυχώς όμως δεν αποδείχτηκαν ιδιαίτερα ανθεκτικά….

     Η τσάντα είναι Michael Kors, και το μοντέλο ονομάζεται Selma. Είναι κλασσική και ως εκ τούτου παρότι την έχω 6 χρόνια κυκλοφορεί ακόμη και σε πολύ περισσότερα χρώματα πια.

    Το κρεμαστό τέλος παρότι δεν διακρίνεται καθαρά στην φωτογραφία, (το παραθέτω χωριστά), είναι ένα υπέροχο χρυσό κόσμημα, δώρο της αγαπημένης μου Ιορδανής φίλης Manar και είναι το όνομα Μαρία γραμμένο στα Αραβικά. Πολύτιμο όσο και μοναδικό.

    Ακολουθήστε την Working in Style στην σελίδα της στο Instagram . 



    ΣΧΟΛΙΑ