• Business Of Fashion

    Δανάη Στράτου: Εντυπωσιακή με τιρκουάζ φόρεμα στο πλευρό του Γιάνη Βαρουφάκη

    • NewsRoom

    Γιάνης Βαρουφάκης και Δανάη Στράτου


    Με ένα εντυπωσιακό τιρκουάζ φόρεμα εμφανίστηκε η Δανάη Στράτου στην πρεμιέρα της ταινίας «Ενήλικοι στο Δωμάτιο», στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας.

    Λαμπερή και χαμογελαστή συνόδευσε τον σύζυγό της και πρώην υπουργό Οικονομικών, Γιάνη Βαρουφάκη, στην πρεμιέρα της ταινίας του καταξιωμένου σκηνοθέτη, Κώστα Γαβρά, που είναι βασισμένη στο βιβλίο του Βαρουφάκη και πραγματεύεται τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκε η κυβέρνηση την ελληνική κρίση στις αρχές του 2015.

    Φορώντας ένα τιρκουάζ μακρύ φόρεμα με μία ιδιαίτερη λεπτομέρεια στο μπούστο, ένα ασημένιο μεταλλικό μαίανδρο που συγκρατούσε το στράπλες και κατέληγε πίσω στο λαιμό, η Δανάη Στράτου έκλεψε τις εντυπώσεις.

    Πρόκειται για μία δημιουργία που σχεδίασε η ίδια σε συνεργασία με την Μαρία Λαλαούνη και τον Βασίλη Ζούλια.

    Το συνδύασε με ασημένια πέδιλα, ενώ τα μαλλιά της έπιασε πίσω σε έναν αριστοκρατικό κότσο.

    Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε η ίδια στο Facebook, συνεργάστηκε με την Μαρία Λαλαούνη για την υλοποίηση του κοσμήματος που βρίσκεται στο μπούστο του φορέματος, ενώ με τον Βασίλη Ζούλια για την υλοποίηση του φορέματος.

    Γιάνης Βαρουφάκης και Δανάη Στράτου

    Από την άλλη, ο Γιάνης Βαρουφάκης επέλεξε να φορέσει για την μοναδική αυτή περίσταση, ένα μαύρο κοστούμι με λευκό πουκάμισο, παραλείποντας την γραβάτα ή το παπιγιόν.

    Γιάνης Βαρουφάκης και Δανάη Στράτου

    On the red carpet in Venice at the premiere of Adults in the Room: a film by Costa-Gavras based on the book by Yanis…

    Posted by Danae Stratou on Sunday, September 1, 2019



    ΣΧΟΛΙΑ