• Business Of Fashion

    Αριάνα Γκράντε: Το «Thank U, Next» γίνεται άρωμα σε ραγισμένη καρδιά (pic)

    αριανα-γκραντε

    Ariana Grande


    Διατίθεται σε μπουκάλι με σχήμα σπασμένης καρδιάς.

    Μια μεγάλη μουσική επιτυχία του περασμένου χειμώνα ετοιμάζεται να εμφανιστεί στην παγκόσμια αγορά ως μια σειρά προϊόντων, που αναμένεται να αγαπηθεί ιδιαίτερα από το γυναικείο κοινό.

    Το «Thank U, Next» το τραγούδι της Αριάνα Γκράντε, που έσπασε πολλά ρεκόρ στα μουσικά charts και ακούστηκε όσο κανένα άλλο το προηγούμενο διάστημα, επιστρέφει, αυτή τη φορά με εμπορικό χαρακτήρα. Συγκεκριμένα, η ίδια η τραγουδίστρια μετέτρεψε τη μεγάλη της μουσική επιτυχία σε σειρά ομορφιάς, ενώ αμέσως έσπευσε να αποκαλύψει τα πρώτα στοιχεία για την σειρά αυτή στο Instagram.

    Η τραγουδίστρια δημοσίευσε μια φωτογραφία, στην οποία εμφανίζεται να κρατάει ένα νέο άρωμα, που φέρει το όνομα «Thank U, Next», το οποίο μάλιστα είναι σε ένα μπουκάλι, που έχει σχήμα σπασμένης καρδιάς.

    Στη λεζάντα της φωτογραφίας, η Αριάνα Γκράντε έγραψε «Έρχεται στα @ultabeauty στις 18 Αυγούστου #thankunext».

    H πληροφορία για την κυκλοφορία του αρώματος της τραγουδίστριας με τίτλο «Thank U, Next» επιβεβαιώθηκε και από τον εκπρόσωπο της αλυσίδας καταστημάτων καλλυντικών, Ulta Beauty, που αποκάλυψε ότι το άρωμα θα πωλείται αποκλειστικά στα καταστήματά της και στο διαδίκτυο. Διευκρίνισε, ακόμη ότι, περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την τιμή και άλλες λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν αργότερα αυτή την εβδομάδα.

    Αναφορικά με τις λεπτομέρειες αυτού του νέου προϊόντος, το άρωμα φέρει τον τίτλο του τραγουδιού και του άλμπουμ της, που κυκλοφόρησαν τον Νοέμβριο και τον Φεβρουάριο αντίστοιχα. Η Αριάνα Γκράντε, μάλιστα, κατέθεσε αίτημα κατοχύρωσης του εμπορικού σήματος στις 2 Απριλίου. Σύμφωνα με την Αμερικανική Υπηρεσία, για τα Εμπορικά Σήματα και τις Ευρεσιτεχνίες, το εμπορικό σήμα θα αφορά προϊόντα όπως αρώματα, λοσιόν, σπρέι σώματος, αφρόλουτρα και άλλα.

    Σημειώνεται ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η τραγουδίστρια δοκιμάζει τις δυνάμεις της στον χώρο του εμπορίου και συγκεκριμένα στον τομέα των καλλυντικών.

    Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια και ηθοποιός έχει λανσάρει ήδη μία σειρά αρωμάτων στο παρελθόν. Πιο συγκεκριμένα, τον περασμένο Νοέμβριο, η Lush κυκλοφόρησε άλατα μπάνιου εμπνευσμένα από τις ακαταμάχητες μοβ και ροζ αποχρώσεις στο μουσικό βίντεο της Γκράντε «God Is A Woman».

    Υπενθυμίζεται ότι τo «Τhank U, Next» είναι το πέμπτο στούντιο άλμπουμ της Αριάνα Γκράντε και το ομότιτλο τραγούδι είναι το κυρίως κομμάτι. Αξίζει, μάλιστα, να σημειωθεί ότι το βίντεο κλιπ του στο YouTube είχε καταρρίψει ρεκόρ για τις περισσότερες προβολές μέσα σε 24 ώρες.



    ΣΧΟΛΙΑ