• Bons Vivants

    Η Chanel ανοίγει «εστιατόριο αρωμάτων» στο Μπρούκλιν

    • NewsRoom
    Πηγή: Chanel

    Πηγή: Chanel


    Το «Lucky Chance Diner» ανοίγει τις πόρτες του στην λεωφόρο Wythe 225, η Chanel ειδικά για να γιορτάσει το νέο άρωμα Chance Eau Fraîche.

    Ο οίκος Chanel γνωστοποίησε σχέδια να καλύψει με ρετρό ροζ και πράσινα το εμβληματικό Wythe Diner στο Μπρούκλιν από τις 8 έως τις 10 Σεπτεμβρίου, για να εορτάσει το λανσάρισμα του νέου αρώματος CHANCE EAU FRAÎCHE.

    Το από χρώμιο εξωτερικό του diner θα καλύπτεται από ζώνες σε πράσινο της μέντας και ανοιχτό ροζ, εμπνευσμένες από τα σε παστέλ χρώματα φιάλες του αρώματος· με επωνυμία «Lucky Chance Diner», η αναδιαμόρφωση γίνεται στο πλαίσιο μιας pop-up εκδήλωσης για το νέο άρωμα.

    Ρετρό έμπνευσης ταμπέλες του προσωρινού ονόματος «Lucky Chance Diner» θα τοποθετηθούν στα πλαϊνά και τα παράθυρα του κτίσματος και ένα λαμπερό, στρογγυλό νέον σήμα θα μπει πάνω από την είσοδο.

    Η ίδια χρωματική παλέτα και στο εσωτερικό, με έναν κεντρικό πάγκο και μπαρ να είναι εφοδιασμένα με φιάλες του αρώματος και λευκές και ροζ κούπες καφέ με το εμπορικό σήμα πάνω. Το ίδιο το μπαρ θα είναι καλυμμένο με πράσινο της μέντας ενώ το πάνω μέρος του πάγκου θα είναι διάστικτο με ροζ.

    Chanel
    Πηγή: Chanel

    Οι επισκέπτες θα οδηγούνται στον πάγκο για να «απολαύσουν μια ειδική και εξατομικευμένη ανακάλυψη αρώματος» και στη συνέχεια θα μετακινηθούν στο πίσω δωμάτιο όπου μια σε πραγματικό μέγεθος φιάλη αρώματος θα έχει τοποθετηθεί για φωτογραφίες.

    Ένας κήπος θα προσφέρει παιχνίδια, σνακ εμπνευσμένα από κουζίνα ενός diner και ένα παράθυρο παραλαβής όπου οι επισκέπτες θα μπορούν να αγοράσουν φιάλη του CHANCE.

    Εδώ και 20 χρόνια το Wythe Diner βρίσκεται στο 225 Wythe Avenue, στη συνοικία Williamsburg του Μπρούκλιν.

    Με πληροφορίες και φωτογραφίες: Chanel, ΑΠΕ-ΜΠΕ

    Διαβάστε επίσης:

    Ένας νέος θρύλος: Semele στην Τήνο

    Μεξικό ή Σαλαμίνα;

    Back to the future



    ΣΧΟΛΙΑ