• bloomberg
    Sponsored by

    Bloomberg

    Θρίλερ με τη σύλληψη τραπεζίτη στο Λονδίνο

    • Bloomberg


    Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε η είδηση ότι οι βρετανικές Αρχές προχώρησαν στη σύλληψη ενός τραπεζίτη στο Λονδίνο με την υποψία του χρηματισμού. Σύμφωνα με το Bloomberg, τη «βόμβα» έριξε, μιλώντας σε δικηγόρους, ανώτατος αξιωματικός της βρετανικής υπηρεσίας δίωξης του οικονομικού εγκλήματος, αναφέροντας συγκεκριμένα ότι ο άνθρωπος που συνελήφθη είναι επικεφαλής μονάδας ξένης τράπεζας στο Λονδίνο. Σύμφωνα με τον ίδιο, οι βρετανικές Αρχές προχώρησαν στη σύλληψή του μετά από έρευνες επτά μηνών, ενώ συνελήφθη και ο υπεύθυνος πελατειακών σχέσεων της τράπεζας στο Λονδίνο.

    Παρ’ όλα αυτά, όπως επισημαίνει το πρακτορείο, ο συγκεκριμένος άνθρωπος αρνήθηκε να δώσει συγκεκριμένα ονόματα και η περιγραφή του θα μπορούσε να αφορά, ουσιαστικά, εκατοντάδες τραπεζικά στελέχη. Άλλωστε το Λονδίνο είναι ένα από τα μεγαλύτερα χρηματοοικονομικά κέντρα του πλανήτη. Η Ένωση Ξένων Τραπεζών και μόνο αριθμεί γύρω στα 200 μέλη.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Τι δείχνουν τα αποτελέσματα εξαμήνου των συστημικών τραπεζών

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκάλυψη για τον Αλέξανδρο Αγγλούπα: Οι τράπεζες του έδωσαν 110.000 ευρώ με υποθήκη μια θέση στάθμευσης 12,50 τμ. –  Και ο πατέρας του χρωστάει 1 εκατ. ευρώ



    ΣΧΟΛΙΑ