ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Οι διαπραγματευτές των ΗΠΑ και της Κίνας ολοκλήρωσαν τον τελευταίο γύρο εμπορικών συνομιλιών τους στη Στοκχόλμη με συμφωνία για την παράταση της δασμολογικής εκεχειρίας, δήλωσε ο Κινέζος εμπορικός διαπραγματευτής Li Chenggang στους δημοσιογράφους, χωρίς να δώσει λεπτομέρειες για την παράταση, όπως μεταδίδει το Bloomberg.
Οι συνομιλίες ήταν ειλικρινείς και εις βάθος, δήλωσε ο αξιωματούχος, σημειώνοντας ότι οι δύο πλευρές θα συνεχίσουν τη στενή τους επικοινωνία στο μέλλον.
Οι τελευταίες συναντήσεις αξιωματούχων από την Κίνα και τις ΗΠΑ ακολούθησαν προηγούμενους γύρους συνομιλιών μεταξύ των δύο μεγαλύτερων οικονομιών του κόσμου στη Γενεύη τον Μάιο και στο Λονδίνο τον Ιούνιο.
Διαβάστε επίσης:
Ζελένσκι: Επικύρωση νόμου για εθελοντική στρατολόγηση ατόμων άνω των 60 ετών
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Nvidia: H πρώτη εταιρεία που φτάνει αποτίμηση 5 τρισ. δολαρίων, χάρη στην έκρηξη της τεχνητής νοημοσύνης (AI)
- Δήμος Ζηρού: Τι λέει για τη μεγάλη περιβαλλοντική ρύπανση με τα ζωικά απόβλητα στην Πρέβεζα
- Το στοίχημα της εταιρικής διακυβέρνησης
- Προσφορά στις τοπικές κοινωνίες: Πώς οι επιχειρήσεις στέκονται στο πλευρό των ανθρώπων