• bloomberg
    Sponsored by

    Bloomberg

    Fundstrat Global Advisors: Η τιμή του Ether θα εκτοξευτεί στα 10.500 δολάρια

    • Bloomberg


    Το Ether, το δεύτερο μεγαλύτερο κρυπτονόμισμα παγκοσμίως, μπορεί να επταπλασιαστεί φτάνοντας μέχρι τα 10.500 δολάρια, μετά το ρεκόρ που κατέγραψε αυτή την εβδομάδα, εκτιμά η εταιρεία Fundstrat Global Advisors.

    Η πρόβλεψη του αναλυτή David Grider βασίζεται εν μέρει στη δημοτικότητα του σχετικού blockchain Ethereum για τις λεγόμενες Decentralized Finance (DeFi) -αποκεντρωμένες χρηματοοικονομικές εφαρμογές. Το Ethereum έχει επίσης σημειώσει πρόοδο ως προς την αναβάθμιση δικτύου που θα του επιτρέπει να επεξεργαστεί έναν παρόμοιο αριθμό συναλλαγών με τις Mastercard και Visa.

    Το Ether είναι το «καλύτερο επενδυτικό παιχνίδι κινδύνου/ανταμοιβής στα κρυπτονομίσματα», έγραψε ο Grider σε σημείωμα, προσθέτοντας ότι «το blockchain computing μπορεί να είναι το μέλλον του cloud». Οι κίνδυνοι που μπορεί να υπάρξουν αφορούν τυχόν εμπόδια κατά την αναβάθμιση του δικτύου ή πτωτικούς κύκλους της αγοράς κρυπτονομισμάτων, διευκρίνισε.

    Η αποκεντρωμένη χρηματοδότηση, ή DeFi, επιτρέπει στους ανθρώπους να κάνουν πράγματα όπως να δανείζουν ή να δανείζονται κεφάλαια, χωρίς να έχουν την ανάγκη τους παραδοσιακούς μεσάζοντες, όπως οι τράπεζες. Πολλές εφαρμογές DeFi εκτελούνται στο blockchain Ethereum.

    Second-largest digital coin continuing to jump in 2021

    Η τιμή του Ether αυξήθηκε περισσότερο από πέντε φορές πέρυσι σε σύγκριση με τον τετραπλασιασμό της τιμής του  Bitcoin, κατά τη διάρκεια του ξέφρενου ανοδικού ράλι της αγοράς κρυπτονομισμάτων. Οι οπαδοί τους πιστεύουν ότι τα ψηφιακά νομίσματα “ωριμάζουν” ως κατηγορία περιουσιακών στοιχείων, ενώ οι επικριτές λένε ότι παραμένουν επιρρεπή σε ανεξέλεγκτες κερδοσκοπίες και μεγάλη αστάθεια.

    Το Ether διαπραγματεύονταν περίπου στα 1.357 δολάρια νωρίτερα στο Λονδίνο, χαμηλότερα από το ρεκόρ των 1.440 δολαρίων που κατέγραψε την Τρίτη.

    Bitcoin: Οι εκτιμήσεις των αναλυτών της JPMorgan και το κρίσιμο όριο των 40.000 δολαρίων

    Convoy Investments για Bitcoin-Tesla: Είναι και τα δύο «φούσκες»;

    Ether: Ο μεγαλύτερος ανταγωνιστής του Bitcoin αποκτά προβάδισμα στα κέρδη 

    Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση



    ΣΧΟΛΙΑ