• bloomberg
    Sponsored by

    Bloomberg

    CVC Capital Partners: Προσανατολίζεται στην εισαγωγή της στο χρηματιστήριο του Λονδίνου

    • Bloomberg


    H ευρωπαϊκή  CVC Capital Partners επιστράτευσε τρεις κολοσσούς της Wall Street προκειμένου να δρομολογήσει την πιθανή αρχική δημόσια προσφορά της, αναφέρουν πληροφορίες που επικαλείται το bloomberg.

    Το private equity σχεδιάζει να συνεργαστεί με την Goldman Sachs, την JPMorgan Chase & Co. και τη Morgan Stanley για την εισαγωγή των μετοχών του στο χρηματιστήριο, αναφέρουν άτομα που γνωρίζουν το θέμα. Η CVC σκέφτεται να εισαχθεί στο Λονδίνο το δεύτερο εξάμηνο του έτους, κατά τις ίδιες πηγές.

    Η CVC Capital Partners συμφώνησε τον Σεπτέμβριο να εξαγοράσει την επίσης της βρετανικής Glendower Capital και προχώρησε στην πώληση του μειοψηφικού πακέτου της στην Blue Owl Capital σε αποτίμηση 15 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

    Δεν έχουν ληφθεί τελικές αποφάσεις σχετικά με την εισαγωγή και το χρονοδιάγραμμα θα μπορούσε να αλλάξει αναφέρουν πληγές.

    Οι εκπρόσωποι των CVC, JPMorgan και Morgan Stanley αρνήθηκαν να σχολιάσουν.

    Η CVC Capital Partners μελετά την εισαγωγή της στο χρηματιστήριο εδώ και αρκετό καιρό μετά τις επιτυχημένες IPO των ευρωπαίων ανταγωνιστών της, Bridgepoint Group και EQT AB.

    Η αμερικανική εταιρεία διαχείρισης περιουσιακών στοιχείων TPG συγκέντρωσε 1 δισεκατομμύριο δολάρια πριν από περίπου μια εβδομάδα, ακολουθώντας το παράδειγμα πολλών ομοειδών επιχειρήσεων στις ΗΠΑ που έχουν γίνει δημόσιες.

    Διαβάστε ακόμη:

    CVC Capital Partners: Αποκτά ποσοστό στην Authentic Brands Group, με αποτίμηση 12,7 δισ. δολάρια

     



    ΣΧΟΛΙΑ