• bloomberg
    Sponsored by

    Bloomberg

    Bitcoin: Το μεγαλύτερο ανοδικό σερί για το 2021 αλλά θα χρειαστεί «κόπο» για τα 50.000 δολάρια

    Bitcoin: Το μεγαλύτερο ανοδικό σερί για το 2021 αλλά θα χρειαστεί «κόπο» για τα 50.000 δολάρια


    To μεγαλύτερο σε διάρκεια ανοδικό σερί καταγράφει το Bitcoin.

    Η τιμή του διάσημου κρυπτονομίσματος εμφάνισε άνοδο μέχρι και 7% αγγίζοντας τα 40.000 δολάρια ενώ πριν από λίγο κινούνταν στα 39.700 δολάρια. Η τιμή του κινείται ανοδικά για οκτώ συνεχόμενες ημέρες ενώ και άλλα crypto όπως το Ether, κινούνται επίσης ανοδικά.

    “Η τρέχουσα δυναμική είναι ισχυρή” και τα 45.000 δολάρια είναι ορατά, αλλά μια οριστική διάσπαση των 50.000 δολαρίων “θα χρειαστεί κόπο”, σχολιάζει ο Pankaj Balani, διευθύνων σύμβουλος της Delta Exchange.

    Στήριξη από Musk και Wood

    Σε κάθε περίπτωση, το Bitcoin εξακολουθεί να βρίσκεται μακριά από το υψηλό των 65.000 δολαρίων που κατέγραψε στα μέσα Απριλίου. Ωστόσο, οι «ταύροι» έχουν πάρει τα πάνω τους από τα πρόσφατα θετικά σχόλια του δισεκατομμυριούχου Elon Musk και της Cathie Wood της Ark Investment Management, καθώς και  τις εικασίες σχετικά με την πιθανή συμμετοχή της Amazon στον τομέα των κρυπτονομισμάτων.

    Το ράλι των crypto τράβηξε την προσοχή – προς το παρόν τουλάχιστον – από την κριτική για τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις λόγω της ενέργειας που καταναλώνουν οι υπολογιστές για την εξόρυξη των νομισμάτων.

    Οι ρυθμιστικές αρχές στην Κίνα, τις ΗΠΑ και την Ευρώπη επίσηw βάζουν στο στόχαστρο όλο και περισσότερο τα κρυπτονομίσματα ή εξετάζουν αυστηρότερους κανόνες.

    Διαβάστε ακόμα:

    Ανατροπή! Γιατί ο δημιουργός του dogecoin αποχώρησε για πάντα από την αγορά crypto

    Sotheby’s: Σε κρυπτονομίσματα πουλήθηκε τελικά το σπάνιο διαμάντι των 101,38 καρατίων

    Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση

     



    ΣΧΟΛΙΑ