• Big Story

    Στην Αθήνα αντιπροσωπεία 19 στελεχών της Fosun

    Εθνική Ασφαλιστική


    Διευρυμένη αντιπροσωπεία 19 στελεχών του κινεζικού ομίλου Fosun, με επικεφαλής τη Λαν Κανγκ, αντιπρόεδρο του ομίλου και πρόεδρο της Fosun Insurance, βρίσκεται στην Αθήνα στο πλαίσιο της παρουσίασης των οικονομικών μεγεθών της Εθνικής Ασφαλιστικής για την οποία η Fosun έχει εκδηλώσει επίσημα ενδιαφέρον.

    Σύμφωνα με πληροφορίες του mononews.gr, αυτήν την ώρα πραγματοποιείται στο Intercontinental παρουσίαση της εταιρείας, με τη συμμετοχή της διοίκησης της Εθνικής Ασφαλιστικής και της Εθνικής Τράπεζας που είναι ο πωλητής.

    Στην παρουσίαση, σύμφωνα με πληροφορίες, θα υπάρξει και teleconference με την Πορτογαλία, χώρα στην οποία η Fosun έχει επενδύσει εξαγοράζοντας τη μεγαλύτερη ασφαλιστική εταιρεία.

    Σύμφωνα επίσης με πληροφορίες, την επόμενη εβδομάδα, αντίστοιχη παρουσίαση της Εθνικής Ασφαλιστικής θα γίνει και για τον δεύτερο ενδιαφερόμενο, που είναι η κινεζική εταιρεία Gongbao.

    Στόχος της διοίκησης της Εθνικής Τράπεζας είναι οι προσφορές να έχουν κατατεθεί έως τα τέλη του μήνα και η συμφωνία πώλησης του 75% της Εθνικής Ασφαλιστικής να έχει ολοκληρωθεί πριν από την Γενική Συνέλευση.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Εθνική Ασφαλιστική: Άνοιξαν τα data rooms για τους δύο κινέζικους ομίλους

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πού βρίσκονται τα ταμειακά διαθέσιμα των Folli Follie;

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Χρήστος Μεγάλου: Με το βλέμμα στο Λονδίνο για το Amoeba – Εκτιμήσεις ότι θα ξεπεράσει το 20%



    ΣΧΟΛΙΑ