• Big Story

    Στα άκρα φτάνει την κατάσταση ο Καμμένος: Ιστορική συνεδρίαση επιτροπής της Βουλής στο Καστελόριζο – Απάντηση στον Ερντογάν

    • NewsRoom
    Ίμια

    Πάνος Καμμένος


    Ιστορικής σημασίας συνεδρίαση της επιτροπής Εξωτερικών και Άμυνας της Βουλής στο ακριτικό Καστελόριζο, το ανατολικότερο σημείο της ελληνικής επικράτειας, θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Δευτέρα.

    Για πρώτη φορά η επιτροπή αυτή της Βουλής των Ελλήνων θα συνεδριάσει, σε ακριτική περιοχή της χώρας. Το γεγονός ότι αυτή θα γίνει στο Καστελόριζο αποκτά ιδιαίτερη σημασία καθώς το τελευταίο χρονικό διάστημα η Άγκυρα κλιμακώνει την ένταση στο Αιγαίο.

    Το γεγονός της Δευτέρας αναμένεται να υλοποιηθεί κατόπιν προτάσεως του υπουργού Εθνικής Άμυνας, Πάνου Καμμένου και είναι η απάντηση της ελληνικής πλευράς στα… παιχνίδια του Ερντογάν.

    Ο υπουργός Άμυνας είχε κάνει την πρόταση εδώ και μέρες και έστειλε τη σχετική πρόσκληση στα μέλη της Επιτροπής την ημέρα που επισκέφτηκε το Πεντάγωνο ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης. Κάποια από τα κόμματα είναι επιφυλακτικά ως προς την πρόταση του Πάνου Καμμένου.

    Μάλιστα, βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας έλεγαν ότι αν και εφόσον το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης αποφασίσει να εκπροσωπηθεί, αυτό θα γίνει με έναν βουλευτή. ΚΚΕ και Ποτάμι έχουν δηλώσει ότι δεν θα παραστούν.

    Όσοι πάνε στο Καστελόριζο, θα συναντηθούν με τοπικούς φορείς και με τη στρατιωτική διοίκηση Μεγίστης.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ηχηρή απάντηση Καμμένου: «Δεν μας τρομάζουν οι απειλές – Είμαστε έτοιμοι για οποιαδήποτε πρόκληση» (video)

    ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Και οι Τούρκοι τον χαβά τους: “Είναι γνωστή η στάση της χώρας μας με την κυριαρχία στα Ίμια”

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: «Κόκκινος» συναγερμός στις Ένοπλες Δυνάμεις – Όλα έτοιμα για πόλεμο στο Αιγαίο



    ΣΧΟΛΙΑ