• Big Story

    Στόχος του ακραίου Ισλάμ δεν είναι η ανθρωπότητα αλλά η Δύση

    • NewsRoom


    Ο πρόεδρος Ομπάμα αποκάλεσε τις επιθέσεις των τζιχαντιστών όχι απλά μία επίθεση εναντίον της γαλλικής πρωτεύουσας λέγοντας χαρακτηριστικά: “Πρόκειται για μία επίθεση εναντίον της ανθρωπότητας και των ανθρώπινων αξιών που μοιραζόμαστε”. Είναι όμως σωστή αυτή η αντίληψη; Ο πρόεδρος φαίνεται ανήμπορος να υπονοήσει ότι ο στόχος είναι η Δύση και οτιδήποτε δυτικό από τη στιγμή που μπορεί να γίνει στόχος  των ακραίων τζιχαντιστών και του ριζοσπαστικού Ισλάμ. Άραγε οι βομβιστές αυτοκτονίας και οι ένοπλοι με τα καλάσνικοφ που αιματοκύλισαν τόσους αθώους στο Παρίσι είχαν στόχο να καταστρέψουν την ιδεολογία της κομμουνιστικής Κίνας;

    Το μήνυμα τους είχε την πρόθεση να απειλήσει τις κυβερνήσεις  της Κούβας, της Βόρειας Κορέας και της Βενεζουέλας; Οι ισλαμιστές τρομοκράτες- τους οποίους ο πρόεδρος αποφεύγει να τους αποκαλεί έτσι αλλά χρησιμοποιεί την αντωνυμία «αυτοί» ή απλά «τρομοκράτες» χωρίς το ισλαμιστές μπροστά από τη λέξη- δεν φαίνεται να τους αφορά όλη η ανθρωπότητα.

    Ο τρόπος των επιθέσεων δεν είναι η ανθρωπότητα αλλά η Δύση

    Ο τρόπος των επιθέσεων δείχνει ότι οι εχθροί μας δεν συμμερίζονται με τον πρόεδρο μας τις ίδιες ανθρώπινες αξίες, τις οποίες η ανθρωπότητα έχει αγκαλιάσει ως παγκόσμιες αξίες.

    Οι κάτοικοι του Βιετνάμ και του Εκουαδόρ είναι πιο ασφαλείς στο Παρίσι, στη Νέα Υόρκη ή στο Fort Hood.Οι κομμουνιστές Κινέζοι έμποροι στην Αφρική ή καρτουνίστες στο Πεκίνο δεν είναι στόχοι του ISIS.

    Αντιθέτως οι ακραίοι ισλαμιστές και οι τζιχαντιστές στο εξωτερικό έχουν στόχο τους δυτικούς.Στη Μέση Ανατολή σκοτώνουν και βασανίζουν ανθρώπους που ανήκουν σε άλλες φυλές και θρησκείες που δεν ανήκουν στην φονταμενταλιστική τους ιδεολογία .

    Σε άλλες χώρες οι σταυροφόροι του χριστιανισμού δεν καταστρέφουν τζαμιά. Οι Κούρδοι στρατιώτες δεν αποκεφαλίζουν πολίτες σε ζωντανή μετάδοση. Οι Εβραίοι στρατιώτες δεν κόβουν τα χέρια σε θρησκευτικά δικαστήρια, και οι κληρικοί των  Σούφι δεν ανατινάζουν μνημεία ανεπανάληπτης πολιτιστικής αξίας και κληρονομίας.

    Άρα, το συμπέρασμα είναι ότι οι ένοπλοι επιτίθενται καθαρά στην έκφραση και τις εκδηλώσεις των δυτικών αξιών , των ανθρωπίνων δικαιωμάτων , της ισότητας ανάμεσα στα δύο φύλα , στην ελεύθερη έκφραση, στην ελεύθερη επιλογή θρησκείας και όλες τις αξίες της αναγέννησης και του διαφωτισμού.

    Δεν είναι ότι μισούν την ανθρωπότητα τόσο πολύ όσο τη Δύση και για έναν προφανή αριθμό λόγων αυτό οδηγεί στο συνηθισμένο μονοπάτι στήριξης του Ισραήλ, αγοράζοντας πετρέλαιο από πλουτοκράτες σεΐχηδες και θεοκράτες

    Η Δύση είναι πάρα πολύ μεγάλη άρα επικίνδυνη δύναμη

    Η ιδεολογία τους απορρίπτει οτιδήποτε έχει να αναδείξει την μοναδικότητα ή τη διαφορά. Στην πραγματικότητα οι ακραίοι ισλαμιστές μισούν τη διαφορετικότητα ως πηγή αμαρτίας και ανηθικότητας.Για αυτό το λόγο άλλωστε προσηλυτίζουν νέα μέλη μέσα από την καρδιά της Ευρώπης και της Βόρειας Αμερικής επειδή επιζητούν την ασφάλεια που τους δίνει ο δυτικός τρόπος ζωής αλλά όχι οι θεσμοί που τον υποστηρίζουν και τον τρέφουν.

    Όσο οι Δυτικοί θα συνεχίζουν να δέχονται πρόσφυγες από τη Μέση Ανατολή που παραβιάζουν  τους μεταναστευτικούς νόμους και ζητούν άσυλο ή προστασία ,οι πιο ακραίοι ισλαμιστές εκλαμβάνουν αυτήν την φιλοξενία ως αδυναμία

    IMAGES OF MOURNING

    Ισλαμοφοβία

    Ακόμα και οι πιο έξυπνοι τζιχαντιστές δεν μπορούν να στρέψουν την τεχνολογία που τους έμαθε η Δύση εναντίον της – από τα εκρηκτικά, τα κινητά τηλέφωνα και το internet.Οι θρησκευτικοί τους ηγέτες κατηγορούν την τεχνολογία ως απόδειξη της παρακμής της κοινωνίας και μετά τους βλέπεις να την ακολουθούν κατά γράμμα..

    Όσο και εάν θέλουν να μας πείσουν οι κυβερνήσεις των τεχνοκρατών ότι η Μουσουλμανική Αδελφότητα είναι σε μεγάλο βαθμό κοσμική οι περισσότεροι ισλαμιστές ανατινάζουν, πυροβολούν στρατιώτες, σκιτσογράφους, rock fans εξαιτίας της φανατικής θρησκευτικής τους ιδεοληψίας.Τι θέλεις ακόμα για να καταλάβεις ότι όλα αυτά έρχονται να ενισχύσουν την ισλαμοφοβία;

    Εάν ο πρόεδρος ανακοίνωσε πρόσφατα ότι η υπερθέρμανση του πλανήτη ήταν μεγαλύτερη απειλή στον κόσμο, αν Τζον Κέρι βλέπει την κλιματική αλλαγή ως καταλύτη για την  καταστροφή της γης, οι τζιχαντιστές αποδεικνύονται πιο ρεαλιστές.

    Άλλωστε, μετά την 11 η Σεπτεμβρίου  δεν φοβούνται πια τα αντίποινα από τη Δύση. Έχουν συνειδητοποιήσει ότι όσο οι πόλεμοι στα εδάφη τους έχουν εξουθενώσει τους Δυτικούς εκείνοι μπορούν να τους αποτελειώσουν με βομβιστικές επιθέσεις σε στάδια και σε ροκ συναυλίες στην καρδιά της Ευρώπης..

    Πηγή :politico.eu



    ΣΧΟΛΙΑ