ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος ευρισκόμενος στην ΛΑΕΔ με όλους τους αρχηγούς του στρατού διέψευσε ότι έπεσε τουρκικό ελικόπτερο στα Ίμια και τόνισε ότι στην περιοχή υπάρχει κανονιοφόρος του Πολεμικού Ναυτικού και πλοίο του Λιμενικού που παρακολουθεί στενά τις κινήσεις των Τούρκων.
Την ίδια ώρα, κύκλοι του υπουργείου Άμυνας εκφράζουν επιφυλάξεις για την γνησιότητα του βίντεο που έχει δοθεί στην δημοσιότητα από τους Τούρκους και δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να είναι προϊόν μοντάζ!
Το αμφιλεγόμενο βίντεο:
Τι είπαν νωρίτερα τουρκικά ΜΜΕ
Νωρίτερα τα τουρκικά ΜΜΕ μετέδιδαν ότι κατέπεσε στα Ίμια τουρκικό ελικόπτερο.
Μάλιστα, το ελικόπτερο ανήκε στην τουρκική ακτοφυλακή και πραγματοποιούσε τελικά χαμηλές πτήσεις στην περιοχή κοντά στα Ίμια.
Όπως αναφέρουν τα Τούρκικα ΜΜΕ την ώρα που πέταγε το ελικόπτερο, γύρω από το νησί ήταν ένα σκάφος του ελληνικού λιμενικού και δυο του τουρκικού.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ήταν το Eurogroup o πολιτικός θάνατος του Τσακαλώτου;
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μαρκ Τουέιν: Ο μεγάλος διδάσκαλος του Τσακαλώτου πρωταγωνιστεί στο Twitter
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Η κυβέρνηση υπόσχεται ξανά «ελπίδα», ΔΝΤ και Σόιμπλε συνεχίζουν να την «πυροβολούν»
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Συνεχίζεται η βουτιά στη Wall Street:Πτώση 4,8% για τον Nasdaq, πέρασε σε έδαφος διόρθωσης
- Λαγκάρντ: Ανοιχτή η πιθανότητα νέας αύξησης επιτοκίων της ΕΚΤ τον Δεκέμβριο
- Μελάνια Τραμπ: Ένωσε Ρώσους και Ουκρανούς στον Λευκό Οίκο – Μεσολάβησε για εκεχειρία και ζητά μόνιμη κατάπαυση του πυρός
- Ευρωαγορές: Η βουτιά στη Wall Street χάλασε το πανηγυρικό κλίμα – Βουτιά 17,88% για την Coca Cola HBC στο Λονδίνο
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.